Saladused, mida mehed tahavad, et naised teaksid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Youtube’i kanal CBR on otsustanud, et on aeg: naised peavad neid saladusi teadma!

1. Mehed on tundlikud. Mehed ei ole jäänud puutumata stereotüübist, et õiged mehed ei nuta ning on võimelised paljakäsi karu maha murdma. Seetõttu ei julge paljud neist oma tõelisi tundeid välja näidata. Tegelikult meeldib meestelegi kaisutada, nad heldivad kiisupiltide peale ning aeg-ajalt nad tõesti ka nutavad!

2. Mehed pole nii tugevad, kui nad välja näitavad. Enamik mehi pole nii tugevad kui musklimäed ning kui mõni naine on kunagi näinud meest, kes parasjagu aitab sõbral kolida ja tassib diivanit, võib talle jääda ekslik mulje, et mehed on tugevad. Tegelikult veendub pea iga mees, kes on kunagi pidanud naise käekotti korraks hoidma, et tõenäoliselt on naised neist tugevamad.

3. Meestele meeldib istudes pissida. Pole aus, et naised saavad pissimiseks privaatsed ruumid ja mehed peavad külg külje kõrval pissima! Püsti pissimine pole pooltki nii tore, kui mulje võib jääda, kinnitavad mehed.

4. Mehed ehmuvad kergelt. Meestele meeldib jätta ehk muljet, et nad on väga vaprad, kuid tegelikult enamik neist ehmub väga kergelt. Vaata vaid nende reaktsiooni, kui läheneb mõni herilane või nad kogemata ämblikuvõrku kinni jäävad!

5. Mehed on nohikud. Kõik mehed on mingil tasandil nohikud. Mõni neist ehk varjab seda paremini, kuid on tõenäoline, et igal mehel on teatud asi, mille suhtes on ta ebatervelt huvitatud, olgu selleks siis koomiksid või veidrad faktid sportautodest.

6. Meestel on vahepeal geimõtted. See on paljude meeste jaoks tundlik teema, kuid see on normaalne, et vahepeal käib meeste peast läbi mõni homomõte. Olgu ajendiks väga külgetõmbav mees või mõte sellest, milline võiks olla seks teise mehega – kõik mehed on olnud mõttes korraks geid.

7. Kõik mehed tulevad teinekord liiga vara. Enneaegne ejakulatsioon juhtub iga mehega vähemalt korra elus. Põhjuseid selleks on erinevaid: ärevus, süütunne, liigne erutunud olek...

8. Mehed mängivad oma peenistega. Lihtsalt üks asi, mis ripub jalge vahel – sellega on tore mängida! Kõik mehed mängivad oma peenisega vähemal või rohkemal määral. Ära imesta, kui astud ootamatult tuppa ja avastad, et mees on peenise jalge vahele toppinud – lihtsalt selleks, et näha, milline ta naisena välja näeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles