Viis seksuaalset fantaasiat, mis on tavapärasemad kui teised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Seksuaalsed fantaasiad on täiesti normaalsed. Kui sa arvad, et sa oled ainuke, kelle on teatud mõtted, siis see ei ole nii. Põhimõtteliselt on kõigil inimestele fantaasiaid ja mõned neist on tüüpilisemad kui teised. 

Uuringud on näidanud, et seksuaalsed fantaasiad on täiesti tavalised ja normaalsed. Kui sa ei tea, mis sulle meeldib, siis mõtle oma parimale seksuaalsele kogemusele või sellele, mis sind erutab. Võib-olla see on mõni stseen raamatust või filmist. See, et sa millestki fantaseerid ei tähenda kohe, et sa seda päriselt teha tahad. Näiteks võid sa mõelda seksist samasoolisega, aga olla ise hetero, vahendab Bustle. 

Siin on mõned kõige tavalisemad seksuaalsed fantaasiad.

  1. Seks avalikus kohas. Ligi 62 protsenti inimestest pidavat sellest unistama, selgus Toronto ülikoolis tehtud uuringus. See ühendab endas riski jääda vahele ja ärevuse, et keegi jälgib või näeb.
  2. Domineerimine. 59 protsenti inimest fantaseerib sellest, et keegi oleks karmima käega ja «valitseks» neid. Inimesed on lihtsalt väsinud sellest, et peab kogu aeg vastutustundlik olema ja otsuseid vastu võtma. Kui keegi teine haarab korraks ohjad, siis on võimalik kontrollist hetkeks loobuda.
  3. Vanem partner. Ühiskond idealiseerib noorust, aga paljusid inimesi erutab just kogemus, vanus  ja teadmised, mida vanemad inimesed endaga kannavad.
  4. Pealesurutud seks. Tegelikult on vägistamisega seotud fantaasiad tavalised nii meeste kui naiste hulgas. Loomulikult ei tähenda see, et keegi tahaks, et teda vägistataks, vaid inimesed leiavad naudingut selles, kui nad saavad alluda agressiivsele ihale.
  5. Grupiseks. Üllatavalt paljud paarid on huvitatud grupiseksi proovimisest eriti kolmekast. Samas leiavad pooled grupiseksi kogenud inimestest, et mõte sellest oli palju erutavam kui akt ise. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles