Portreefotograafi kolm nõuannet ideaalseteks Tinderi fotodeks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Fotograaf Saskia Nelson on täielikult pühendunud vaid tutvumisportaalide tarbeks portreefotode pildistamisele. Tänu hea kvaliteediga fotodele on inimestel suurem võimalus armastust leida.

Saskia firma on tutvumisportaalide fotodega tegelenud kõigest kolm aastat, aga juba selle ajaga on  deitimine tema sõnul tohutult muutunud. Kui varem sooviti pilte traditsiooniliste tutvumisportaalide jaoks, siis nüüd on klientide peamine soov saada endast head fotot Tinderi tähelepanu saamiseks. 

«Me pildistame nii, et fotod ei tunduks liiga professionaalsed, sest nii võib jääda mulje, et inimene pingutab üle. Püüame kliente pildile võimalikult siiralt, et jääks mulje, nagu nad oleks pildi tegemise ajal lihtsalt sõpradega väljas,» selgitab Saskia Daily Mailile. 

Enamasti minnakse kliendiga õue ja otsitakse mõni rõõmus värviline taust. Välitingimustes on kõige parem valgus ja fotod peavad olema kvaliteetsed. Paljud tutvumisportaalide kasutajad on viimaks aru saanud, et udused selfid püüavad vähem pilke.

Saskia kolm nippi paremate Tinderi piltide tegemiseks

  1. Kanna midagi värvilist ja otsi omale ka värviline taust. See teeb su foto hetkega atraktiivsemaks ja huvitavamaks. Kui võimalik, kanna midagi punast. 
  2. Vali välja ainult need pildid, mis on hea kvaliteediga. Pilt peab olema fookuses ja hea valgusega. Kõige parem valgus on õues. 
  3. Mõtle, kas saad pildile võtta midagi, mida sa armastad ja mis peegeldaks sinu olemust. See annab ühtlasi jutuainet võimalikuks vestluseks ja paljastab midagi su iseloomu kohta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles