Kümme lauset, mida iga mees tahaks voodis kuulda

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Redbook küsis meestelt, millised on kõige kuumemad laused, mida nad tahaksid voodis kuulda.

  1. «Puuduta mind just sealt.» Isegi kui te olete aastaid koos olnud ning tunnete üksteise anatoomiat peensusteni, on vahepeal hea sõnaliselt julgustada.
  2. Vandesõnad. «Mu kihlatu tavaliselt ei ropenda, seega on minu jaoks see väga kuum, kui ta end voodis vabaks laseb.»
  3. «Ma tahan vaadata.» On suurepärane, kui te jätate tule põlema ning saate teineteist vaadata. Kui sa tunned end kohmetult, siis keskendu tulele su partneri silmis, mis tal sind nähes leegitsema lööb.
  4. «Ma annan sulle loa mind üles ajada, kui sa kiima lähed.» 29-aastane Derek ütleb, et kuna neil on peres väike laps, on seksiks aja leidmine vahepeal keeruline ning on väga tore, et laual on ka võimalus seksida natuke ebatavaliselt – siis, kui isu peale tuleb ja teine juhuslikult magab. Kui on luba teda äratada, annab see palju vabama graafiku.
  5. «Ma tahan sind tunda oma suus.» 41-aastane Jeff kinnitab, et armastab, kui tema naine tahab talle suuseksi ise pakkuda. See paneb mehe end tõeliselt vabalt tundma.
  6. «Terve päev, mil ma olin koosolekul, mõtlesin ma vaid, et saaksin teha seda…» 40-aastane Don ütleb, et kuna tema naine on tähtis firmajuht, siis mõjub talle eriti erutavalt teadmine, et ka tähtsat tööd tehes läheb naise mõte vahel lendama…
  7. «Ma armastan su lõhna.» 32-aastane Andy ütleb, et kuigi see võib kõlada natuke rõvedalt, siis tema jaoks on see imeline, kui naine kinnitab talle, et armastab mehe lõhna – eriti, kui ta on üleni higine. «See paneb mind tundma nii mehelikuna.»
  8. «Jepp, see oli täiuslik.» 29-aastane Miguel ütleb, et ta naine pole voodis üleliia lärmakas, seega on vahel raske aru saada, kas ta on orgasmi saanud. Nii et kui mees on su maailma raputanud, saab olla ainult hea asi, kui sa seda ka välja ütled.
  9. «See on mu happy place.» 27-aastane Chris ütleb, et tema tüdrukule meeldib seda öelda siis, kui ta on mehe otsas. Nunnu ja ulaka kombinatsioon ajab pea segi!
  10. «Ma tulen!» 35-aastane John kinnitab, et tema jaoks on kõige seksikam, kui partnerid seksides vaid oigavad ning üleliia ei jutusta, lõppu võib lisada maitsekalt teadaande, et orgasm on lähedal. On okei, kui sa pole jutukas tüüp, kõigile meestele ei meeldigi rääkimine!

Kui sa tunned end seksides häbelikult, siis pea meeles kaht asja: tee seda, mis tundub sulle mugav. Ja teiseks: su mees peaks olema õnnelik, et saab kuulda ja näha, et sa oled rahuldatud, pole vahet, mis hääli sa selle käigus teed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles