Metsamoor: elus pole juhuseid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsamoor.
Metsamoor. Foto: Margus Ansu / Postimees

Ravimtaimedega tegelev Metsamoor ehk Irje Karjus rääkis ajakirjale Tervis Pluss, et elus pole juhuseid, on märgid - iseasi, kas me neid märkame ja nende tähendust oluliseks peame.
 

Irje arvab, et iga asja jaoks on elus oma aeg - arukas on sisetunnet usaldada ja teha just neid asju, mis on parasjagu kõige olulisemad.

Metsamoor usub Kõiksusesse ega poolda ühtegi asja, mis on paindumatute reeglitega paika pandud. «Loodus on nii kõnekas, siin on nii palju, mida jälgida, järgida ja uskuda. Iseennast sealjuures. See ongi Kõiksus meis ja meie ümber,» arvab Irje.

Metsamoor jagab huvilistele teadmisi ravimtaimede, loodusravivõimaluste, looduse energeetilise jõu ja selle vastuvõtmise kohta; valmistab ise ravimteede segusid ja ekstrakte ning lillevett, salve, võideid, raviva toimega toiduaineid, kuivatatud taimedest vaipu jms.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles