Viis asja, mida jumestuskunstnik tahab, et sa teaksid

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kuulsuste meigikunstnik Trish McEvory jagas paar nõuannet, mida ta sooviks, et kõik naised jumestamise kohta teaksid. 

  1. Kõige olulisem tööriist on hea peegel. Meigi tegemisel on valgus ja hea peegel üliolulised. Ainult nii saad teha kõige parema ja täpsema meigi.
  2. Kanna kõigepealt peale silmameik. Selle tegemisel juhtub ikka nii, et natukene ripsmetušši või silmavärvi langeb ka ülejäänud näo peale, aga seda on lihtsam puhastada, kui sul ei ole eelnevalt põhja alla tehtud. Seetõttu tuleks kõigepealt teha silmameik.
  3. Hoolitse oma meigipintslite eest õigesti. Jah, neid tuleb pesta seebi ja sooja veega, aga ära leota pintsleid, sest muidu võib karvakesi kinni hoidev liim pehmeks minna ja pintslid võivad lagunema hakata.
  4. Kui sa oled väsinud, siis ära püüa seda meigiga varjata. Esimene reaktsioon on ilmselt alati veel rohkem jumestuskreemi ja peitekreemi kasutada, aga ei ole mõtet. Sa näed pärast seda veel väsinum välja. Proovi parem tagasihoidlikke variante nagu bb-kreem, õrn huuleläige ja põsepuna.
  5. #NoMakeup ehk märksõna «ilma meigita» ei tähenda mõnikord, et meiki ei oleks kasutatud. Paljud kuulsused kasutavad aeg-ajalt seda trikki, et märgivad oma sotsiaalmeedias piltide allkirjaks, et nad on ilma meigita, aga tegelikult kannavad nad nahahooldustooteid, mis katavad punetuse või varjavad ebatasasuse. Nii et ära muretse, kui sa päriselt ilma meigita sama laitmatu välja ei näe. (Marie Claire
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles