Seitse asja, mida õnnelikud paarid teevad igal hommikul

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Hommikud võivad olla pööraselt kiired, aga õnnelikud paarid leiavad aega, et kas või korraks üksteisega rääkida, kaisutada või tassikest kohvi nautida. 

Abielueksperdid ja õnnelikud paarid jagasid Huffington Postiga, mis on need asjad, mida nad igal hommikul teevad.

  1. Nad loovad silmside. Võtke aega ja vaadake teineteisele silma, puudutage üksteist ja nautige seda hetke, mis on ainult teile kahele mõeldud. 
  2. Nad kaisutavad. Isegi kui üks teist läheb varem tööle kui teine, siis leidke aega, et korraks kallistada. Roni kas või korraks tagasi voodisse enne kui uksest välja tormad.
  3. Nad proovivad ühel ajal ärgata. Liiga palju paare ärkavad erineval ajal ja tänu sellele hommikuti isegi ei räägita üksteisega.
  4. Nad naudivad koos tassikest teed või kohvi. Istuge koos rahulikult kas või viisteist minutit ja rääkige teineteisele, milline saab olema eesolev päev.
  5. Nad suudlevad hüvastijätuks. See on hea viis, kuidas näidata pühendumust ja kiindumust.
  6. Nad loobuvad hetkeks tehnoloogiast. Üks ekspert tõi välja selle, et igal hommikul istuvad nad korraks oma abikaasaga maha ja lihtsalt räägivad. Kusjuures oluline on see, et telefoni ei tohi sel ajal läheduses olla.
  7. Nad naeratavad üksteisele, ükskõik kui väsinud nad ei ole. Hommikud võivad olla üsna pööraselt kiired ja kui muud asjad ei vea välja, siis vähemalt naerata korraks oma kaaslasele enne kui sa uksest välja tormad.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles