Üks Londoni terrorirünnakus hukkunu oli kooliteel olnud kahe lapse ema (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilled Londonis mälestamaks eilset terrorirünnakut
Lilled Londonis mälestamaks eilset terrorirünnakut Foto: Hannah McKay / Reuters / Scanpix

Kahe lapse ema Aysha Frade on üks eilses Londoni terrorirünnakus hukkunud kolmest inimestest, kelle nimi on avalikustatud. 43-aastane naine kõndis parasjagu Westminsteri sillal ning oli teel kooli, et oma lastele järele minna.

Fradest jäid maha kaheksa- ja 11-aastane tütar. Praeguse versiooni kohaselt tabas ründaja Fradet autoga ning saadud löök lennutas naise bussi alla.

Praeguseks veel nimetamata terrorist kihutas eile Hyundaiga mööda silda parlamendihoone poole, ajas teel alla mitmeid jalakäijaid ning lõpetas sõidu parlamendihoone välismüüris. Seejärel pussitas ta surnuks 48-aastase politseiniku Keith Palmeri, misjärel tabasid teda korrakaitsjate kuulid. Terrorist, kes oli varasemast võimudele teada, suri hiljem haiglas.

Hetkel on haiglas 29 eile rünnakus viga saanud inimest, kirjutab Daily Mail. Seitse neist on kriitilises seisus. Viga sai ka kolm last.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles