Kim Kardashiani meigikunstnik avaldab särapuudri kasutamise saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE PHOTO - Kim Kardashian and Kanye West arrive at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo
FILE PHOTO - Kim Kardashian and Kanye West arrive at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS

Kim Kardashiani kuulus jumestuskunstnik Mario Dedivanovic selgitas, kuidas kasutada särapuudrit nii, et see võimendaks kandja loomulikku ilu. 

Kim Kardashian on Mario Dedivanoviciga koostööd teinud juba peaaegu kümme aastat. Jumestuskunstnik tegi isegi Kimi pulmadeks naisele meigi. Mariot nimetatakse näo kontuurimise meistriks ja loomulikult tahame ka meie teada, mis on tema ilusaladused.

 

A post shared by MARIO (@makeupbymario) on

Praegu teavad juba kõik naised, et särapuudrit ehk highlighter’it peaks kandma põsesarna ülemisele osale, nina peale, silmanurkadesse ja kulmukaare alla. Mario seevastu kasutab särapuudrit veel kahes üllatavas kohas.

«Mulle meeldib kanda natukene sära kliendi otsmiku äärde nii, et kui ta pead liigutab, siis ta nahk justkui säraks,» selgitab Mario. Ta mõtleb siin seda näo piirkonda, mis jääb kulmudest üles poole ja küljele.

Lisaks sellele soovitab jumestuskunstnik kanda särapuudrit ka lõua äärde või nurkadesse mitte keskele. Samamoodi annab see juurde liikuvust ja sära, vahendab Cosmopolitan.  

Sellelt pildilt on näha, kuidas Mario nipid töötavad. 

 

A post shared by MARIO (@makeupbymario) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles