Püsimeigi tipptegija: kulmude püsimeik jätab naturaalse lõpptulemuse

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

6.-8. aprillil Tallinnas toimuval ilutrende tutvustaval rahvusvahelisel konverentsil «International PMU & Microblading Conference, Training & Championship» saab näha mitmeid oma ala tipptegijaid püsimeigi vallas ning üheks neist on Itaaliast pärit spetsialist Jurgita Jasiunaite. Ta lubas Eesti publikule näidata, kuidas saavutada kiirelt veatu kulmukuju ning kuidas saada manuaaltehnikaga naturaalne ning hajutatud kulm.

Miks aga võiks üldse kulmudele püsimeiki teostada ning kas ja miks eelistada püsimeigis manuaaltehnikat. Jurgita selgitab.

Mida kujutab endast teie õpetatav tehnika?

Minu tehnika nimi on «Powder Strokes», mis tähendab Microblading tehnikat kulmu ülemisel joonel ning ülejäänud kulmu hajutatud tehnikas, kuna see jätab loomulikuma mulje. Loomulikkus on minu jaoks väga oluline ka meiki tehes.

Miks eelistada manuaaltehnikat tavapärasele püsimeigi tehnikale?

Mulle isiklikult meeldivad mõlemad püsimeigi stiilid, nii klassikaline püsimeik kui manuaaltehnikaga püsimeik, ning lisaks puudriefektiga manuaaltehnika. Kõik oleneb vaid kliendi nahatüübist. Kui kliendi nahk on rasusem, kasutan tavalist püsimeigi stiili, kuid kui kliendi nahk on perfektne manuaaltehnika jaoks, kasutan kindlasti seda.

Jurgita Jasiunaite
Jurgita Jasiunaite Foto: Erakogu

Miks te soovitaksite kulmude püsimeiki?

Ma soovitan püsimeiki ning manuaaltehnikat kulmudele, sest see jätab väga naturaalse lõpptulemuse, see on väga mugav lahendus, kuna te ei vaja kosmeetikat ning hoiate enda aega kokku.

Milline on olnud teie kõige südantsoojendavam tagasiside kliendilt?

Minu kliendid ütlevad alati, et tulemus on palju parem, kui nad ootasid, see on uskumatu ning näeb väga naturaalne välja. Samuti ollakse õnnelik ideaalse kulmukuju üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles