Nutikell salvestas üksi jooksva naise õudusunenäo

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Seattle’is elav tervisesportlane Kelly Herron läks ühel päeval oma tavapärasele pikale jooksule Golden Gardens parki ja pidi tegema sealses avalikus tualetis peatuse. Seal tabas teda see, mida ta on jooksmas käies kõige rohkem kartnud - teda ründas seksuaalkurjategija. 

Õnneks oli Kelly just veidi aega tagasi käinud töö kaudu enesekaitsekursusel ja kasutas mehe peal kõiki võtteid, mida ta teadis. Karjudes «Mitte täna!» küünistas ja tagus ta mehe nägu ning pääses nõnda ründaja haardest lahti, edastab Bored Panda. 

Kelly ei andnud võitluses alla ja tal õnnestus mees politseinike tulekuni tualetti lukustada. Kuigi tal tuli kulmu veidi õmmelda, on Kelly nägu oluliselt paremas seisus kui teda rünnanud mehe oma, mis on päris katki ja muljunud. 

Kuna naisel oli aktiivsusmonitor töös, jäädvustas GPS tema rünnaku kaardile, millest naine postitas foto Instagrami. 

My biggest running nightmare became reality- 4 miles into my long run Sunday afternoon, I stopped to use the restroom and was assaulted by a man hiding in a stall (that is my GPS in red lines). I fought for my life screaming("Not today, M**F**er!"), clawing his face, punching back, and desperately trying to escape his grip- never giving up. I was able to lock him in the bathroom until police arrived. Thankfully I just took a self-defense class offered at my work and utilized all of it. My face is stitched, my body is bruised, but my spirit is intact. #fightingchanceseattle #ballard #runnersafety #marathontraining #womensselfdefense #myballard #fightlikeagirl #fightback #dontbeavictim #nottodaymotherfucker #youcantbreakme #instarunners #garmin #garminvivosmarthr

A post shared by Kelly Herron (@run_kiwi_run) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles