Retseptisoovitus: rooskapsad, mida söövad ka köögiviljapõlgurid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kadri Raig

Miskipärast on rooskapsad viletsa mainega, kuigi tegelikult on need imemaitsvad. Väiksed kapsakesed näevad üliarmsad välja, küpsevad kiiresti ning annavad kenasti välja nii terve kergema õhtusöögi mõõdu kui sobivad millelegi lisandiks, soovitab toidublogija Kadri Raig.

Vaja läheb:

  • 500 g rooskapsaid
  • 40 g võid
  • 0,5 sidruni mahl
  • Maitse järgi soola

Lõika rooskapsad pikkupidi pooleks.

Viska poolikud koos võiga pannile, proovi lõikepooled allapoole sättida ning prae vahepeal segades kõrgemal kuumusel 12-15 minutit, kuni kapsakesed mõnusalt krõbedaks muutuvad.

Keera kuumus maha, pigista pannile sidrunimahl ning lisa oma maitse järgi soola.

Naudi kohe!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles