Kaheksa omapärast kasutusviisi habemeajamisvahule

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Habemeajamiskreemi ei saa kasutada mitte ainult karvade eemaldamiseks, tegelikult saab sellega koduses majapidamises nii palju muudki ette võtta.

AOL toob välja kaheksa huvitavat viisi, kuidas seda kreemi kasutada võib.

  1. Eemalda vaipadelt plekid. Lase plekile natuke vahtu, tupsuta niiske švammiga ning lase mõni tund mõjuda.
  2. Puhasta ahju. Habemeajamiskreemi ja nuustiku abil muutub su ahi justkui uueks!
  3. Eemalda nahalt küünelakk. Kui sa pole küünte lakkimises just eriti osav, lase küünenahkadele pärast maniküüri tegemist natuke habemeajamiskreemi. See eemaldab kõik üleliigse, kuid lakki ei riku.
  4. Puhasta klaaspindu. Näiteks kasuta habemeajamisvahtu prillide puhastamiseks. Kuivata pehme lapiga ning enam ei pea prillide uduseks minemise pärast muretsema.
  5. Vaigista kriuksuvad uksed. Kui uks tülikalt kääksub, pihusta hingedele habemeajamisvahtu ning tõmba lapiga puhtaks.
  6. Leevenda päikesepõletust. Sul pole parasjagu aaloegeeli, kuid päike on hammustanud? Appi tuleb habemeajamisvaht. See leevendab nahaärritust ning ennetab villide teket. Lase vahtu põletusele, lase mõjuda ning mõne aja pärast eemalda ettevaatlikult jaheda pesulapiga.
  7. Puhasta ehteid. Pihusta ettevaatlikult hambaharjale natuke habemeajamisvahtu ja hõõru kulunud ja määrdunud ehteid. See ennetab ka edasiste plekkide teket!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles