Lugeja kirjutab: kuus asja, mis läks pulmas teisiti kui planeeritud

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Moekuulutaja pulmamängust võtab osa lugeja, kelle pulmas tekkis mitu ootamatut olukorda. Õnneks ei olnud sellest midagi katki ja viperused tegid peo veelgi vahvamaks.

  • Mina mehele sõrmust üle sõrmenuki ei saanud. Pusis ise, lõpuks sai.
  • Avatantsu võid ju harjutada, aga kui kleidiga seda ei tee, siis saad alles pulmapäeval teada, kuidas see välja tuleb. Me arvasime, et kui alusseelikuga proovi teha, siis sellest piisab. Kleidiga oli ikka raskem tantsida, kippus pidevalt jalge alla jääma. Kuid meie plaan oligi enne pulmi, et tahaks nalja teha ja selliselt see välja ka kukkus.
  • Pruudikimp pidi viskamise ajal kolmeks lendama. Esimesel korral lendas aga kimp üldse vastu seina ja ei läinud ka kolmeks, seega tuli üks kord veel visata. 
  • Vend jäi perega tseremooniale umbes kümme minutit hiljaks. Enne tseremooniat viskasime veel mehega nalja, et vend on raudselt alles poolel teel ja kui kõik olid saalis, siis öeldi, et jõuavad varsti. Ootasime kenasti ära.
  • Pärast tseremooniat tegime grupipildi. Meie pooleteiseaastane laps oli tseremoonia ajal lapsehoidjaga teises majas. Kuna mees andis lapse lapsehoidjale üle, siis pidi ta ka ajakavast rääkima, kuid kiiruga ununes. Kui hakati grupipilti tegema, läks mees last tooma. Selleks kulus oma kümme minutit. Kõik olid oma kohtadel ja valmis. Tehti nalja, et üldiselt kaob pruut ära, meil aga peigmees. 
  • Kui kleit oli mõnda aega seljas olnud, ilmnes, et üks rinnakorvi traat on kangast läbi tulnud ja torgib. Fotograaf suutis olukorra lahendada. Looril oli ostmisest külge jäänud suur haaknõel, kuid see oli klambri niitide vahele pandud ja juuksur oli juba loobunud, et seda saab kasutada. Appi tuli pruutneitsi elukaaslane, kes aitas ka kleidil paelad kinni siduda ja hoolitses selle eest, et ettevalmistuse (meigi ja soengu tegemise) ajal oleksid kõigi klaasid šampusega täidetud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles