TFW / Wear-Arts tähistab kunsti ja positiivset ellusuhtumist

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MUA: Mari-Ly Kapp
MUA: Mari-Ly Kapp Foto: Liisa Luts

15. märtsil esitletakse uues moekeskuses Defitsiit Tallinn Fashion Week raames Wear-Arts´i uut kevad/suvist kollektsiooni «The art club». Disaineriteks EKA moetudengid. Tegu on kevad/suvise ready-to-wear kollektsiooniga. 

EKA moetudengid soovivad disainiga tähistada kunsti ning positiivset ellusuhtumist. Kollektsiooni esitluse planeerivad noored ühendada enneolematu moepeoga.

Uue kollektsiooni fookuses on kunstnikud: Jüri Arrak, Leonhard Lapin ja Maarit Murka. Edasi juba mitmete teiste andekate kunstnikute tööd, saavad end näidata rõivastel. 

Wear-arts´i moodi- ja kunstimaailma ühendav moebrändi kontseptsioon on püüda tuua kunsti inimesele lähemale ning propageerida kunsti autoriõiguste kasutamist moekunstis. 

MUA: Mari-Ly Kapp
MUA: Mari-Ly Kapp Foto: Liisa Luts

Kunstiplatvormi idee on, et lisaks sellele, et Wear-Artsi kollektsioon hõlmab mitmekülgset rõivavalikut naistele, sisaldab platvorm endas andmebaasi kunstnike kirjelduste ning kunstitöödega.

Art Club'i liikmed on ägedad, mõnusad tšikid, kes elavad nagu poleks homset päeva. Glittery, fun & sweet.

Kollektsiooni autoriteks on EKA moedisaini tudengid:

Mari-Ly Kapp

Kertu Kivisik

Kaia Kuusmann

Sandra Luks

Sirli Pohlak

Pamela Põld

Kerttu Reinmaa

Eliise Saar

Aleksandra Tšusovljanova (Närjänen)

Vaata lisa kodulehelt, Instagramist ja EKA moetudengite Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles