Lugejamäng: mis läks sinu pulmas hästi, mis halvasti? Kirjuta ja võida kobe kingitus Moekuulutajalt

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Postimehe naisteportaali seekordne lugejamäng on seoses Tartu Kaubamajas toimuva Moekuulutaja programmiga pühendatud abielunaistele, kel on oma pulmapäevast kindlasti kirkaid mälestusi, mida väärib ka teistega jagada. 

Moekuulutaja erilisemaiks sündmuseks on Eesti disainerite loodud pulmakleitide esitlus. Sellega seoses on ka meie mäng pulmateemaline. Kirjuta meile, mis jäi sulle enda pulmast enim meelde. Oli see midagi head või halba, kellegi eriline kõne või soovitus kallilt lähedaselt? Mis läks ootamatult täiesti nässu, mis tuli eriti hästi välja? Mida soovitaksid teistele, kel pulmad alles ees? Pane oma mõtted kirja, sest kõikide avaldatud kirjade autorite vahel läheb loosi tore kingitus Tartu Kaubamajalt. 

Auhind. / Naine24
Auhind. / Naine24 Foto: www.naine24.ee

Moekuulutaja kingikomplekti kuulub:

1. 30-eurone Partner kinkekaart KAUBAMAJALT

2. 2x5 € kinkekaart JARDIN LILLEDELT

3. sussid ja kosmeetikakott WOMEN’SECRETILT

4. mini-kosmeetikakott SAVE MY BAG’ILT

5. lõhnaseep STENDERSILT

6. jumestuskreem ja ripsmetušš MAX FACTORILT

7. meigipintslid ja huuleläige MORGANILT

8. kaelakee ja kõrvarõngad CORTEFIELILT

9. Tartu Kaubamaja märkmik

10. ajakiri Moekuulutaja 

Vastuseid märksõnaga «Moekuulutaja» ootame aadressile naine@postimees.ee kuni 12. märtsini (k.a). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Moekuulutaja 2017
Moekuulutaja 2017 Foto: Sandra Palm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles