Naljakad ja veidrad asjad, mida naised pärast lahkuminekut teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lahkuminekud on rasked ja pole ime, et need inimestele teinekord väga imelikult mõjuvad. Ükskõik, kui mitu korda sa oled lahkuminekut kogenud, siis see on ikka valus ja ilmselt teed sa midagi nendest asjadest, et sellest üle saada. 

  1. Impulsiivsed ostud. Sa lähed poodi ja ostad omale kõige kitsama kleidi, mis sulle silma jääb, arvates et sa paned selle selga ja näed väga seksikas välja.
  2. Lähed juuksurisse ja teed imagomuutuse. Kui sa oled väga emotsionaalne ja hakkad juuksuriaega kokku leppima, siis see võib olla väga halb mõte.
  3. Sa sätid oma toa feng shui järgi ringi, arvates et see parandab su armuelu. Väike värskendus on alati hea mõte, aga ära sellega üle pinguta.
  4. Suudled mõne suvalise kutiga mõnes baaris.
  5. Lubad minna igale üritusele, kuhu sind kutsutakse.
  6. Alustad mõne väga kalli hobi või huviringiga. Iseenesest on väga tore, kui sa oled huvitatud näiteks kokandusest, aga võib-olla ei ole kõige mõistlikum registreerida ennast kõige kallimale kursusele.
  7. Oled kergelt napsune ja flirdid baarmeniga.
  8. Ostad paari kõrgeid kontsakingi ja lõhud need väljas pidutsedes ära.
  9. Hakkad suure tuhinaga trennis käima, aga annad juba pärast kahte korda alla.
  10. Ostad lennupiletid, aga ei mõtle sellele, et kohapeal läheb ka raha.
  11. Laed alla neli deitimisäppi. Ühest ei piisa lihtsalt.
  12. Arvad, et meditatsioon aitab sind ja laed alla väga kalli äpi, mis õpetab sind sügavalt sisse  ja välja hingama.
  13. Alustad uut päevikut sõnadega «me läksime lahku.» Sa kirjutad päevikut kaks kuni kolm nädalat ja siis leiad endale uue mehe, kes on palju parem kui su eks. (Cosmopolitan)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles