Viis fakti, mida sa ei teadnud Catherine Zeta-Jonesi kohta

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones Foto: Jordan Strauss/AP

Catherine Zeta-Jones on imeline näitlejanna, kes on vaimustanud vaatajaid oma rollidega juba aastaid. Ilmselt kuuleme temast lähiajal rohkem, sest on oodata mitut uut projekti, milles Zeta-Jones kaasa lööb. Seniks on siin viis fakti, mida sa ilmselt varem näitlejannast ei teadnud. 

  1. Catherine Zeta-Jones kohtus oma abikaasa Micheal Douglasiga baaris. Kui Douglas kuulis, et «Zorro» esilinastuse raames tuleb Zeta-Jones ühele filmiga seotud üritusele, siis palus ta oma assistendil naisega tutvumise korraldada. Õhtu lõpuks olevat mees talle öelnud, et temast saab Zeta-Jonesi lastele isa. Selle peale oli naine öelnud, et «oleks vist aeg head õhtut öelda.» Hiljem saatis Douglas näitlejannale lilled ja palus vabandust. Catherine Zeta Jones on öelnud, et teda ajab siiani närvi, et mehel oli õigus.
  2. Näitlejanna vanemad võitsid lotoga raha ja võimaldasid Catherinile tantsutunde. Kuuldavasti võitsid vanemad ligi 122 000 dollarit, mis aitas tüdrukul oma unistused teoks teha. «Ma veetsin rohkem tunde peegli ees tantsides kui koolipingis,» selgitas Zeta-Jones. Ta kasvas üles väikeses kalurilinnas ja tema perekonnal ei olnud kunagi palju raha. Kui naine oli 15-aastane, siis ta jättis kooli pooleli ja liitus tuuril oleva «The Pajama Game» produktsiooniga.
  3. Zeta-Jones kasvas üles, ülistades Elizabeth Taylorit. «Mu ema ütles mulle kord, et tal on lillad silmad ja kaks paari ripsmeid. Ma elasin selle nimel, et neid silmi päriselt näha,» kirjeldab Zeta-Jones. Ükskord väiksena oli tal selleks isegi võimalus. Kui Taylor pidi tulema Londonisse oma filmi esilinastusele, siis ostis noor Catherine pundi nartsisse, et need austatud näitlejannale anda. Auto sõitis ette ja Taylor astus välja, aga tal olid ees suured mustad päikeseprillid. Noor Catherine palus need viisakalt ära võtta, et tema silmi näha, aga näitlejanna keeldus, öeldes et on liiga varajane hommikutund veel. «Vähemalt võttis ta nartsissid,» ütles Zeta-Jones uhkelt.
  4. Ta ei oska süüa teha. «Ma teen broneeringuid, ma ei tee õhtusööki,» ütles ta ükskord reporterile. Siiski tunnistas ta, et ta teeb vahel süüa oma kahele lapsele, aga ta ei pea seda kokkamiseks.
  5. Zeta-Jones ei muretse sellepärast, et tal on oma abikaasaga 25 aastat vanusevahet. Nad teevad selle üle nalja, vahendab Vogue. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles