Kuus asja, mida Emma Watson teeb, et tippvormis püsida

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson.
Emma Watson. Foto: Jordan Strauss/AP

Näitlejanna Emma Watson kehastab Disney «Kaunitari ja koletise» uusversioonis kangelannat, kes ei ole varasemalt tuntud pitsitavat korsetti kandev õrn printsess, vaid on pidevalt aktiivne ja isepäine naine, kes teeb, mida tahab. 

Delish uuris lähemalt, mida on Emma Watson pidanud tegema, et niivõrd energiliseks rolliks valmis olla.

  1. Ta mõtestas ümber, kes Belle on. Watson nõudis et Belle kannaks baleriinikate asemel ratsasaapaid, et ta karakter saaks ratsutada ja õues ringi joosta. Samuti võttis ta väga tõsiselt filmi ikoonilist tantsunumbrit, mida filmiti suisa kuu aega. Näitlejanna sõnul oli tants väga tehniline ja raske, mistõttu tuli seda kaua viimistleda. 
  2. Ta alustab oma päeva valkudega. Watson on enda sõnul suur Mehhiko toidu fänn ja kodus teeb ta endale hommikusöögiks takot. Selle sisse paneb ta guacamolet, salsat ja korralikult muna.
  3. Tema trenn koosneb kolmest olulisest osast. Watson ei veeda jõusaalis tundide viisi aega, vaid teeb oma treeneri Emily Drew’ga trenni 30 minutit korraga. Trennis ta venitab, teeb jõuharjutusi ja mediteerib.  
  4. Tal on pohmelliks oma nipp. Kuna Emma Watson on mojito’de fänn, on ta kursis sellega, mis võib juhtuda, kui napsuga liialdada. Pohmeluse raviks sööb ta Inglise hommikusööki - vorste ja ube.
  5. Emma Watson raamatuid jagamas. / XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

    Ta on aktiivne aktivist. Selleks, et vormis püsida, käib näitlejanna ka palju jalutamas. Vahel ühendab ta oma jalutuskäigud heategevusega ja näiteks hiljuti käis ta metroos raamatuid laiali jagamas. Books On The Underground liikumise eesmärgiks oli utsitada ühistranspordi kasutajaid nutitelefonide vaatamise asemel raamatuid lugema. 
  6. Ta tarbib regulaarselt oomega-3-rasvhappeid sisaldavaid toidulisandeid. Nendega saab vähendada kehas põletikuohtu ja vältida südame-veresoonkonnahaigusi ning aidata kaasa aju tööle. Lisaks võtab ta C-vitamiini, et immuunsüsteem teda kiire elutempo juures alt ei veaks. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles