Kolm pisut imelikku nippi, mis teevad seksi paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kõik naistele suunatud portaalid ja ajakirjad on täis igasuguseid seksinippe. Minge sekspoodi, tehke üksteisele massaaži ja nõnda edasi, aga kuidas oleks natukene veidrate nippidega? Kas sina oled valmis neid proovima? 

Pane sokid jalga. Jah, me ei tee nalja. Viimase uuringu järgi rahustavad soojad jalad naise ajus neid piirkondi, kus tekivad hirmud ja ärevus. Mida rahulikum ja lõdvestunum sa oled, seda kergem on orgasmini jõuda.   

Hinga sügavalt ja aeglaselt sisse ning välja. Stressi ei ole võimalik ignoreerida, me teame seda, aga kui sa võtad endale natukene aega, et lõdvestuda, siis see parandab su seksielu. Jällegi, mida rahulikum sa oled, seda võimsam kogemus. Hinga sügavalt sisse ja seejärel hinga aeglaselt välja. Sa võid seda teha isegi kergelt ohates, et kogu pinge kaoks. Pane tähele juba mõne hingetõmbe järel hakkad sa tundma, et su keha lõdvestub, pulss ja hingamine aeglustuvad. Aeglane ja ühtlane hingamine tähendab suuremat naudingut ja paremat orgasmi.

Joo palju vett. Viimase uuringu järgi vähendab veepuudus seksiisu ja võib sind altpoolt kuivaks teha. Need on asjad, mis hoiavad sind kogemast võimsaid orgasme. Nii et tee endale ja oma kaaslasele teene ning joo iga päev palju vett, vahendab Cosmopolitan. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles