Moses Maimon: targalt harrastatud seks aitab välja probleemirohkest maisest elust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Joogaõpetaja ja tantristliku seksi loenguid pidav Moses Maimon (40) rääkis ajakirjale Pere ja Kodu, et meie olemuse juured on seksuaalsuses, kuid paraku ei seksi tänapäeva paarid enam kuigi sageli.
 

«Mees istub teleka ees ja naine võib tema nina all kas või alasti ringi kõndida, aga kaasa vaid rehmab käega: kao eest, sa segad mu jalgpallimatši,» kirjeldab Moses levinud tendentsi. Kuhu on kadunud õnn, külgetõmme ja naudingud?

«Suhte ekstaatiline faas kestab pool kuni kaks aastat,» jätkab Moses. «Seejärel muutub side nõrgaks: inimesed on abielus, neil on lapsed ja 20 aastat majalaenu ning igapäevaelus kaob intiimsus. Ometi aitab just targal ja tasakaalukal moel harrastatud seks välja maisest, tüütust ja probleemirohkest elust. See on paradoksaalne - meil justkui oleks keldris tõhusaim tööriist oma elu parandamiseks, kuid keegi ei tarvita seda.»  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles