Teadlased leidsid, et naised, kes teevad seksi ajal seda, petavad kergekäelisemalt (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Teadlased on avastanud seose orgasmi ja truudusetuse vahel. Uuest uuringust selgus, et mida tihedamini naine orgasmi teeskleb, seda kergekäelisemalt ta oma partnerit petab. 

Teadlased väitsid, et ei loe, kui tihti naine orgasmini jõuab, vaid see, kas ta teeskleb või mitte. Naised, kes teesklesid voodis orgasmi, olid valmis palju kergekäelisemalt oma kaaslast petma, vahendab Daily Mail.

Uuringus osales 138 naist ja 121 meest, kes olid heteroseksuaalses suhtes. Naiste käest küsiti, kui tihti ja kui intensiivsed olid nende orgasmid. Meeste käest küsiti, kui tihti nad arvasid, et nende naised jõuavad orgasmini.

Kõikide osalejate käest küsiti, kas nad on oma partnerit petnud ja kuidas nad tulevikus petmisesse suhtuvad. Orgasmi teesklemine käis käsikäes naiste truudusetusega ja meeste rahulolematusega. Teisisõnu teeseldud orgasmid ütlevad palju rohkem naise truudusetuse kohta kui tegelikud orgasmid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles