Noore naise blogi: kuidas leida elukaaslast? Otsusta, et naudid üksindust – just siis ta tuleb ja rikub sinu «rahu»!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

«Muidugi, ma tahtsin perekonda ja head kaaslast, aga seda tambiti nii meeleheitlikult pähe, nagu oleksid mingi tõsisema puudusega, kui sul kedagi ei ole. Mulle jäi mulje, et teised muretsesid sellepärast palju rohkem kui mina. Põhiline ütlus: «Noh, ise nii tubli ja kena noor naine, ei saa nüüd siis ühtegi meest või?!» Isver, kuidas see mul harja punaseks ajas,» kirjutab noor naine avameelselt oma suhetest.  

«Äsja oli lõppenud üks lühike suhe, mis algul tundus  äge, aga üsna pea oli selge, et ägedast on asi kaugel. Jah, olid mingid standardid täidetud, aga need ei vastanud minu «kriteeriumitele» – suur korter (mille suurust või terrassi ei jõudnud ta ära kiita), soe töökoht, bemm garaažis – täielik klišee, ma tean. Aga sisu polnud see.

Kogu see suhtekrempel leidis rohkem, kui kaks aastat tagasi oma lõpu, mil otsustasin, et okei, nüüd küll aitab – mul tuli kopp nii ette igasugustest pendeldustest! See tähendas minu jaoks seda, et esimest korda elus loobusin mõttest saada omale elukaaslane, siiras suhe, ammugi perekond. Otsustasin, et olengi üksik, elan endale, teen tööd, keskendun muule ja minge kõik sinnasamusesse. Ning otse loomulikult, joon palju veini.»

Loe edasi Lilli blogist, kus ta kirjutab naiseks olemisest, emadusest ja suhetest filtrita. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles