Kas sõprus pärast lahutust on võimalik?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakirja Eesti Naine märtsinumbrist saab lugeda sõprusest pärast lahutust - näiteks tuuakse kaks paari, kelle puhul suhte lõppemine ja lahkuminek ei tähendanud teineteise igavest vältimist.

Sash Uusjärve (41) puhul oli lahkuminek tingitud sellest, et ühel päeval sai naisele teatavaks tõsiasi, et mehel on juba pool aastat olnud suhe tema sõbrannaga. Oma viimased asjad viis mees kodust nende 10. pulma-aastapäeval. Ometi jõudis Sash küllalt ruttu olukorraga leppida, andeks anda ja mõlemaga edasi suhelda.

Sash arvab, et kui mees armastab kedagi teist, siis polegi midagi enam teha ning meeleheitlikult katkise suhte külge klammerdumine teeb vaid endale kahju.

Eksabikaasaga suhtleb naine nüüdki küllalt tihti, kas või juba selle pärast, et nende ühiselt võetud foksik Pipi elab tema ja ta uue elukaaslase juures ning mees käib loomaga endiselt vahel väljas. Samuti kohtutakse sõprade juures ja pidudel-üritustel ning Sashi uut elukaaslast partneri suhtlemine eksmehega ei häiri.

Hea lugeja, millised on Sinu kogemused? Kas oled jäänud või siis hiljem uuesti hakanud endise partneriga suhtlema? Mis põhjusel suhtlete - on teid ühendavaks lüliks lapsed või lihtsalt omavaheline sõprus?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles