Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Ideaalse vastlakukli retsept

1
KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
  • Hea ja ehe tooraine on vastlakuklite õnnestumiseks olulisim.
  • Vastlakukkel saab õhulisem ja mahlasem, kui see moosi ja vahukoorega täita.
Vastlakuklid moosi- ja vahukooretäidisega. | FOTO: Eva Pärtel

Vähemasti Eestis on vastlakukkel kuklite kuningas. Mis seal siis nii erilist on? Võta sai ja pane vahukoort peale, tulemus on peaaegu sama, muigavad küünikud. Kui aga lisada kooslusesse kardemoni, moosi, vanilli või mandlilaaste, saab sai erilisem, kinnitab Perenaise Pagariäri eestvedaja Eva Pärtel.

Edasi lugemiseks liitu tasulise Postimehega

Sul ei ole hetkel tellimust. Edasi lugemiseks telli Postimees!

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO PABERLEHE TELLIMUS
KUUPILET
5.99 € /kuu
TELLI KUUPILET
PÄEVAPILET
3.99 € /päev
TELLI PÄEVAPILET
Tagasi üles