Moelooja Kristina Viirpalu: kõige olulisem on olla uhke meie vaba Eesti üle!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Viirpalu
Kristina Viirpalu Foto: Mati Hiis / Õhtulhet / Scanpix

Moelooja Kristina Viirpalu ütleb vabariigi aastapäeva eel, et on raske ennustada, millised on selleaastased vastuvõtu riietuse trendid, kuid tema kliendid on eelistanud monokroomseid toone.

«Mäng käib suuresti vormi ümber,» ütleb Viirpalu. «Ilmselt tulenevalt poliitiliselt segastest aegadest on ka naised pigem tagasihoidlikumad.»

Eesti naiste kohta jagab disainer vaid kiidusõnu ning tõdeb, et naised on alati maitsekuse ja elegantsiga silma paistnud. «Bravuur ja maitsetu glamuur pole õnneks meid haaranud,» rõõmustab moelooja.

Kõige parem nõuanne esimest korda vastuvõtule minejale on lihtne: riietuge seestpoolt väljapoole. «Pigem vähem kui rohkem! Kõige olulisem on hoida selg sirge ja olla uhke meie vaba Eesti üle. Ärge kartke ette anonüümseid labaseid kommentaare inimestelt, kelle kadedus ja saamatus ei võimalda teiste edu ja õnnestumiste üle positiivsust ja rõõmu tunda!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles