19 asja, mis jätavad mulje, et sa meeldid talle, aga mis tegelikult ei tähenda midagi

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

On suur vahe, kas keegi on sinust kergelt huvitatud ja sellel, et tal on päriselt sinu vastu tunded. Ütlematagi selge, et see toob kaasa suhtlemises paraja segaduse ning jätab meile loendamatu hulga võimalusi üle mõelda ning omistada tähtsust tegevustele, mil tegelikult mingit tähtsust ei ole.

Elite Daily loetleb igapäevaseid pisiasju, mida mehed teevad ning mis võivad meile sageli jätta mulje, nagu nad oleksid meist huvitatud – aga mis tegelikult ei ole mingisuguse tähendusega. Muidugi teeb see inimene, kel on sinu vastu tundeid, ka neid asju, mis on siin nimekirjas – aga ta ei tee ainult neid asju, vaid märksa rohkem.

  1. Ta laigib su Facebooki profiilipilti. Palju õnne, su pilt meeldib talle. Või siis ta arvab, et see on naljakas. Või ta läks kogemata sinise pöidlamärgi vastu. Igal juhul ära võta seda surematu armastuse märgina.
  2. Ta laigib su Instagrami. Mõtle, kuidas sa ise Instagramis ringi käid. Kas iga pildi laikimine tähendab, et sa armastad seda inimest? Vaevalt küll.
  3. Kui ta retweet’ib su säutsu. Palju õnne, sa ütlesid midagi naljakat. See on kõik, mida see tähendab.
  4. Ükskõik, mida sa oled sotsiaalmeediasse postitanud ja ta laigib seda. See ei tähenda midagi peale selle, et see pakkus talle hetkeks huvi.
  5. Ta ostab sulle baaris õlut. See on üsna lati alt jooksmine.
  6. Ta küsib sult, mis sul reede õhtul plaanis on. Ta käib läbi oma variante, mida ette võtta ja sa oled üks neist variantidest. Jällegi, palju õnne?
  7. Ta helistab sulle kell 1 öösel ja kutsub sind enda poole. Seda nimetatakse kepikõneks.
  8. Ta ütles sulle täis peaga, et sa meeldid talle. Jah, sa võid talle tõesti meeldida, kuid kui ükski tema kaine tegevus seda ei toeta, siis on see tekiila, mis tema eest sel hetkel rääkis.
  9. Kui ta su tekstisõnumile koheselt vastab. Ta ilmselt lihtsalt näppis sel hetkel oma telefoni ja vastaski sulle koheselt. Pole vaja muid põhjusi siin taga otsida.
  10. Ta saadab sulle emotikone. Need lihtsalt on toredad.
  11. Ta hoiab sind pärast seksi kaisus. Peamine küsimus on see: kas ta palub, et sa jääksid tema juurde pikemaks ka pärast seksi?
  12. Ta kutsub sind «tibuks» või «kullakeseks». Võimalik, et ta unustas lihtsalt su nime ära.
  13. Ta ostab sulle pärast ühist ööd kohvi. Ta tahtis kohvi ja sa olid parasjagu läheduses, niisiis kutsus ta sind kohvile kaasa. Kuna teda on kasvatatud viisakaks inimeseks, tegi ta sulle sinu kohvi ka välja. See ei tähenda, et ta sind armastab ja see pole kohting.
  14. Hilja õhtul, kui te tema poole lähete, ostab ta tee pealt pitsa kaasa. Jällegi – see on miski, mida ta ise tahtis niikuinii teha ja sa lihtsalt juhtusid seal olema.
  15. Ta ütleb pärast seksi midagi armast. See lihtsalt ei loe.
  16. Ta hoiab sul käest kinni, kui te hilisõhtul tema poole jalutate. Võid seda eelmänguks pidada.
  17. Sa ütled talle, et sa ei taha temaga seksida ja ta ütleb, et see on okei. See ei tähenda, et ta on sinusse armunud. See tähendab, et ta pole vägistaja.
  18. Ta kutsus sind Facebooki kaudu peole. Ta kutsus ka 250 teist inimest peole, on ta ka neisse armunud?
  19. Kui ta käitub sinuga kenasti. Daamid, olge nüüd. Me ei saa pidada mõistlikku suhtumist ja minimaalselt latini ulatumist märgiks, et ta on sinusse armunud. Muidugi peaks ta sinu vastu kena olema – kõik peaksid kõigiga kenasti suhtlema!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles