Marin lahkab: mis värk meeste ja peenistega ikkagi on?

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ruslan Olinchuk / PantherMedia / Scanpix

Tutvumisportaalid on oma kuulutustega imelised. Mulle on alati meeldinud neid lugeda, just selles võtmes, et mida peetakse esmavajalikuks endast võimalikult partnerile teada anda. Kes haridust, kes hobisid, kes laob ainult oma karmid nõudmised ja eelistused ette või alustab mõõtudest.

Kui naised panevad kuulutustesse vanuse, pikkuse ja võib-olla kaalunumbri (kui sellega rahul on), siis meestel lisandub tihtipeale nende jaoks ülioluline suurus – riista mõõdud. Ei oskagi midagi arvata, mida peaks mulle esimese teadmisena andma kellegi peenise suurus. Naised oma sarnase piirkonna mõõtmistega ei tegele. Pole märganud ka meie intiimpiirkonnale suunatud põnevaid uudistooteid nagu näiteks suurendavad või vähendavad plaastrid, kreemid, venitajad või maagilised seksivõime lakkekergitajaid.

«Riistapikendus…», mõtleb kade inimene, kui megasuure võimsa autoga möödasõitvat meest näeb.  Suure «üldistustesõbrana» tahaks kohe kaasa targutada. Ekspeika ostis hiljuti üliväikeste gabariitidega auto. Tundes teda võis see vabalt ka taktikaline käik naiste sebimiseks olla, et kõik arvaksid juba ette, et tema küll kunstlikku muljeloomist ei vaja – kindlasti on tal suur, uhke ja tore riist. Sõidu- ja voodioskustega leian küll rohkem ühiseid paralleele, rapsiv, tõmblev ja kiirustav roolija on ka voodis sarnase käitumismustriga. Samas pole taksojuhtidele omase flegmaatilise sõidustiili harrastajatega voodisse sattunud, äkki tuleks sealt vastupidiselt ettekujutusele sellist kirge, adrenaliini ja elamusi, et hoia küüntega madratsist kinni.

Pakun siinkohal välja ka äriidee ettevõtlikele: paisake turule mõõtepulgake, mis on jaotatud vahemikeks, kes millega sõita võib. Kasutuskõlbmatult suure riista omanik võib endale lausa ühistranspordibussi lubada, keskmise peenisega ostku või pargimaastur, väikesemõõdulised sõitku rattaga. Kord oleks majas ja peenisekadedust vähem.

Arvestades meeste kirge mõõtmise vastu, võiks sellest tõeline hitt-toode tulla. Kõik mehed kellega see jutuks on tulnud ja paljud, kes on niisama pidanud vajalikuks teema üles võtta, teavad une pealt oma riista nii pikkust kui laiust ja seda loomulikult kõige kõvastunumas olekus üldse, mida see piik välja võtab. Mina naisena pean iga kord meenutama ja igaks juhuks oma rinnaümbermõõdu üle mõõtma, et oskaks pesu ja kleite osta.

Mul on riist ja mul on õigus seda demonstreerida!

Sõpradega segasaunas pole probleemi alasti leiliruumis istuda, aga pea alati leidub mõni isane, kes puhkeruumis käterätti ei raatsi ümber visata, vaid grupidünaamikat eirates palja tilliga ringi silkab, umbes nagu paabulind uhket saba demonstreerides. Veider olukord, kus jõllitada ei ole viisakas ja ega see lõtv lillakas saunapeenis mingit silmailu ei pakugi, aga mitte näha on võimatu. Õiget reageeringut vist pole olemas, peale palve ennast veidi katta.

Sain tuttavaks mehega, kes oli suheldes piisavalt sümpaatne, et teda oma Skype kontaktiks lisada. Online-juttu alustades oli mu üllatus päris suur, kui pärast teretamist ilmus ekraanile tema kõvastunud punetav suguti, millele värisevate kätega pudelivahukoorega triibud peale tõmmatud. Tekstina ilmus küsimus: «Ahvatlev? Kas tahaksid seda puhtaks limpsida?» See serveering oli silmi nii mitteerutav, et ajab praegu kirjutadeski naerma. Misiganes kellegi paati kõigutab, aga palun andke teada, kes sellist üllatust vastupandamatult seksikaks peab, oleks põnev teada. 

Meeste peenisesolidaarsus kandub täiega üle ka loomariiki, olen korduvalt osalenud vaidlustes, kus isase kodulooma kastreerimine on midagi tohutult võigast ja looma piinamisega võrdsustatav. Stiilis: kui olen võimeline looma eest vastutama ja tema arutut paljunemist vältima, pole probleemiks une pealt ka mehe munad maha saagida või kuidagi sarnaselt tema suguvõimet piirata. Emaste steriliseerimine ei tekitab äärmisel juhul jahedat arutelu kui sedagi, see on okei, sest ei puuduta seemnejuhasid.

Kuidas selle suurusega siis ikkagi on?

Kummutan ka müüdi, et suurus pole oluline. On! Mul hakkab praegu juba seest veidi valutama, kui mõtlen jõulisele seksile megasuure riista omanikuga. Nagu puudelõhkumisemasin voodis, pärast seksi tahaks veel kõndida ja istuda ka ikka. Liiga väikest pole siiani juhtunud nägema. Lühildus polegi naiste jaoks eriline probleem, vaid meeste endi liigne teadlikkus oma vemba lühemat sorti kasvust on neile kompleksid kasvatanud ja seda tõesti ei viitsi taluda.

PS. Naiste jaoks ei ole veiniõhtutel läbivaks teemaks meeste riistad, ammugi kui suur kellelgi on või millise peenisega meest ihaldaks. Meie jaoks on üldiselt ajud erutavamad, riist on pissimiseks ja ejakuleerimiseks, lihvige pikendamisest unistamise ja komplekside süvendamise asemel parem tehnilisi seksivõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles