Video: kuidas kõlaksid abieluettepanekud, kui mehed ütleksid välja, mida päriselt mõtlevad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Unilad on valmis meisterdanud humoorika video, mis näitab meile, kuidas kõlaksid romantilised abieluettepanekud maailmas, kus kõik ütlevad välja ebaromantilise tõe.

«Me oleme olnud koos juba kolm aastat. Need viimased kolm aastat on olnud minu elus ühed kõige… okeimad aastad. Koosoldud aja jooksul olen ma aru saanud, et mu välimus hakkab hääbuma ja ma kardan, et suren üksinda. Ma tõesti tunnen oma sügaval südamepõhjas, et ma saan sinuga koos veeta rohkem kui kolm tundi, ilma et tahaksin sind tappa. Ma ei usu, et on võimalik olla õnnelikum kui ma praegu olen. Seega… ma arvan, et ma olen valmis sinuga leppima. Pealegi ei usu ma, et ma leiaks kellegi parema. Sa oled parim, millega ma praegu rahul võin olla ja ma tõesti tahan selle asja lukku panna, enne kui ma veelgi kaalus juurde võtan.

Mind erutab mõte sellest, et terve järgmine aasta meie elust me saame käia oma sõpradele närvidele mesiste sotsiaalmeediasõnumitega meie pulmateemadel ja seejärel julmalt valida, kes on see käputäis sõpru ja pereliikmeid, keda me saame kutsuda peole, millele me kulutame kogu oma aasta teenistuse.

Tähendab, mida ma püüan öelda: ma tahan sulle anda seda, mida sa soovid. Isegi selle spitsi, keda sa alati tahtnud oled. Ja ma luban, et ma vähemalt teesklen, et armastan teda. Ja ma käin temaga jalutamas, isegi kui ma tahaks teda jõkke visata. Sinuga koos tahan ma luua perekonna, keda ma lõpuks hakkan põlgama, kuna see läheb mulle aastas maksma sadu tuhandeid naelu ja on varastanud mu elu parimad aastad.

Kas sa teeksid mulle selle au ja teeksid mind keskpäraselt rahulolevaks meheks terves… selles baariosas? Kas sa palun annaksid mulle iganenud lubaduse mitte kellegi teisega seksida, vaid lubad veeta elupäevad minuga, kuni me aeglaselt, aga järjepidevalt üksteist põlgama hakkame – kuniks me kas lahku läheme või siis mina, kuna ma olen mees, suren kümme aastat enne sind?»

Vaata videot!

A Realistic Proposal

If men said what they were actually thinking..

Posted by UNILAD on Tuesday, 14 February 2017
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles