Sven Sester: laps on rõõm, mitte takistus

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogulane Sven Sester abikaasaga
Riigikogulane Sven Sester abikaasaga Foto: Liis Treimann

«Meil oleks lapsehoidjaid küll ja kõik tahaksid titat hoida, aga me ei raatsi anda!» ütles Sven Sesteri (41) abikaasa Kairi (32) vastuseks ajakirja Naised küsimusele, kui palju jääb paaril beebi kõrvalt aega oma suhte ja väljas käimiste jaoks.
 

«Esimest korda, kui laps oli natuke üle kolme tunni ilma meieta, oli presidendi vastuvõtu ajal, siis vaatas teda Kairi õde. Oleme läbi aegade olnud suhteliselt liikuvad, käinud palju jalutamas, väljas söömas jne. Kui võimalik, siis võtame ka praegu lapse lihtsalt kaasa. Lähtume ikka sellest, et laps on rõõm, mitte takistus,» lisas Sven.

Sveni ja Kairi esimene ühine laps Tristan Thor sündis möödunud aasta detsembris, Svenil on eelmisest abielust kolm poega. Kuid vaatamata sellele on Sven enda sõnul nelja lapsega oma tutvusringkonnas veel väike tegija - Siim-Valmar Kiisleril on näiteks viis last ja Tõnis Paltsil kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles