Uus veider trend: G-punkti süstid

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Kui sul oleks 650 eurot, kas sa oleksid valmis selle eest laskma täita oma G-punkti, et väidetavalt suurendada seksuaalset mõnu? Igal juhul mitmed naised Suurbritannias, USAs ja Austraalias on juba seda teed läinud.

Courier Mail kirjutab, et G-punkti täitesüstid, mida tehakse kohaliku tuimastusega, on uus kuum trend. «G Shoti» nime kandev protseduur lubab võimalikult vähest invasiivsust, kuid see-eest väidetavalt «suurendab tundlikkust seal, kus sa seda enim vajad». Austraalias Brisbane'is laseb kahe nädala jooksul keskmiselt üks naine enda peal selle protseduuri teha.

Kosmeetilise kirurgia õde Kate Snowden kinnitas väljaandele, et protseduur on populaarne erinevate naiste seas, kuid peamiselt võib märgata trendi, et nende juurde jõuavad naised, kes on vanemad kui 35-aastased. «Tegemist on üleni naturaalsete ainetega, seega on allergilise reaktsiooni või kõrvalnähtude tõenäosus väga väike,» selgitab Snowden.

Ta lisas, et protseduur on naiste jaoks «väga mugav» ja tulemused kestavad kuni neli kuud. Ekspertide väitel on 87 protsenti süste saanud naistest kinnitanud suurenenud seksuaalsest rahuldusest. Ka võtvat see vaid umbes pool tundi.

Küll aga pole tegemist odava lõbuga – Suurbritannias on protseduuri maksumus suisa kuni 940 eurot, Austraalias peab välja käima umbes 650 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles