Kümme asja, mida iga mees vähemalt korra elus tegema peaks (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole kangelane!
Ole kangelane! Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Uuh! Mõnikord ei olegi nii lihtne mees olla. Ikka ilmutavad ennast võimalused, millega sa saad näidata, kui mehelik, kartmatu, julge ja lihtsalt suurepärane sa oled. Mida teha? Siin on sulle kümme väljakutset.

Koli oma ema hotellist välja

Ah sul on see juba selja taga? Aga oled sa ka täiesti iseseisev? Või vajad sa ikka veel oma ema abi, näiteks pesu pesemisega, maja koristamisega või kokkamisega? Siis ole mees ja tee oma igapäeva toimetused täitsa ise - juba tänasest! Ja kes veel oma vanemate kulul elab, peaks teadma - see, et sinu eest hoolitsetakse on tore asi, aga võib peale mõnda aega mõlemale osapoolele väsitavaks muutuda. Ja naiste juurde saab maanduda ainult see, kes lendab.

Triigi oma särgid ise

Õlad, krae, mansetid, nööbirida, varrukad - mitmest osast koosneb üks triiksärk, saad sa hiljemalt triikimislaua juurde jõudes aru. Arusaadav, see vajab harjutamist. Aga ühe triigitud - võibolla isegi tugevdatud särgi all on üks uhke rind eriti hea. Suurimad laiskvorstid on öelnud: ka pükse saab samamoodi triikida, kui vaid teada, kuidas seda teha.

Jaga sõbrale oma pick up line'i

Igas sõpruskonnas on keegi, kes on teiste juuresolekul kuidagi raskesti ligipääsetav. Sa ei suuda muidugi igast müürilillest super flirtijat teha, aga paar soovitust võid sa küll anda. Või tahad sa tõesti oma parimale sõbrale oma parimad flirtimisnipid usaldada?

Tee baaris kõigile välja

«Järgmine ring on minu kulul!» Filmides ei juhtu see ju üldse harva, et kangelane tahab oma suurtegu tähistada kõigiga, kes läheduses on. Aga miks ei võiks seda ka päriselus teha? Tähista uut töökohta, hästi tehtud eksamit või lahutust võimalikult paljude inimestega ja naudi elu oma lemmik pubis. See on küll kallis, kuid unustamatu. Sinu enda peokelder muidugi ei loe!

Joo sõpradega vaaditäis õlut

Ei, silmas pole peetud seda väikest 5 liitrist vaati, mida igast supermarketist osta saab. Tõelise vaadi tuleb tellida ikka õlletehasest. Õiges vaadis on vähemalt 20-30 liitrit. Ja miks mitte valida mõnda käsitööõlut?? Kutsu kokku kaaslased ja lase õllel voolata. Ettevaatust, varu järgmiseks päevaks aega, et pohmakas üle elada.

Tee end suguvõsa kokkutulekul naerualuseks

Kas kokkusaamised ei ole vahel jubedad asjad? Siis on sul võimalus asja natuke vürtsikamaks teha: näiteks mõne jubeda kõne, maitsetute kingituste või riietusega, mis oleks justkui üks väheseid, mis 80ndad üle elasid. Vastavalt sellele, kuidas sa ennast üleval pead, võib juhtuda, et sa ei peagi selliste inimestega enam koos tähistama.

Joo vahuveini naiste kingast

Taaskord jälle üks asi, millega sa uhkeldada saad, kuigi ei ole üldse kindel, kust otsast see hea asi olema peaks. Või hoopis just selle pärast... Nii nagu ikka: kui olukord sobib ja seltskonna vaimsus on õige, peab selles midagi põnevat olema, kui sa hakkad vahuveini kinga seest rüüpama. Seal juures peaksid sa muidugi eelistama ilusaid kontsakingasid, mitte läbi kantud tenniseid.

Pane kokku midagi rootsipärast – ilma juhendita!

Nõustun: teada tuntud mureks on mööblitootjate tooted ja juhendid. Tegelikult on need juhendid päris head ja mööbli kokkupanemine läheb üsna lihtsalt. Aga mis siis, kui sa pead üksi oma loogika, tehniliste teadmiste ja oskustega hakkama saama? Võta ette kast, mis on varustatud ainult mutrivõtme ja kruvikeerajaga ning näita, kui hea mööbli kokkupanija sa oled!

Ole kangelane

Millalgi tuleb kindlasti moment, kui sa saad näidata, mis on sinu sees peidus ja tuleb välja, et sobid isegi elupäästjaks. Riikliku teenetemärgi saamise ei pea sa just eesmärgiks võtma, aga natukene tähelepanuväärne võib ju asi olla. Toreda naabrinaise kassi päästmine puu otsast on vähim, mida sa teha saad.

Kirjuta armastuskiri

Mõnikord ei ole üks SMS lihtsalt piisav: otsi välja oma vana tindipliiats, osta endale ilus paber ja selle juurde kuuluv ümbrik ning kirjuta üles, mida sa tunned. Tihtipeale üks vanakooli armastuskiri võib tekitada sinu kaasas palju rohkem tundeid kui üks  igapäevane Facebooki sõnum või SMS...

Need seiklused on raamatust «100 asja, mida iga mees vähemalt korra» elus tegema peaks». See raamat on juhend mehelikkuse ja coolness’i poole. Nii saad sa ülevaate sellest, mida peab lihtsalt elus tegema ja mis on elus tõeliselt tähtis. Nii et: ole mees ja ela nagu tõeline mees!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles