Kaia-Liisa Reinut: kõik kannatused tulenevad kestva õnneseisundi ootusest

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia-Liisa Reinut.
Kaia-Liisa Reinut. Foto: Universus

Sisemise Tarkuse Kooli Universus looja, endine turundusjuht Kaia-Liisa Reinut (43) ütles ajakirjale Naised, et kõik meie kannatused, mis tegelikult peituvad kahe kõrva vahel, tulenevad sellest, et muutuste aktsepteerimise asemel soovime me, et elu oleks kestev õnneseisund.
 

«Elu kulgeb nagu mööda sinusoidi, nii üles- kui allamäge, ning meie eksistentsi kvaliteet ei sõltu niivõrd sellest, kas elu kulgeb ülesmäge, vaid milline on suhtumine allamäge sõites,» märkis Kaia-Liisa.

Naine tunnistas, et tema elu on kandnud teda läbi täiuslike õppetundide ja kogemuste. «Ka kõik kunagised valud ja kannatused on kujunenud õnnistuseks, tänu millele olen täna täpselt see, kes olen.»

Kaia-Liisa on veendunud selleski, et keegi ei suuda teist inimest muuta - see oli tema esimese abielu õppetund. Nimelt lootis ta toona, et kõik suhteprobleemid lahenevad, kui tema mees muutub, kuid tagantjärele tarkusena teab naine nüüd, et see oli vaid hea ettekääne, et endale mitte otsa vaadata.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles