Liis Tappo-Treial: keegi teine ei saagi sind õnnelikuks teha!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Treial ja Liis Tappo-Treial
Rene Treial ja Liis Tappo-Treial Foto: Urmas Luik / Postimees

Liis Tappo-Treial (41), kes püüab nüüd oma mehe Rene Treialiga (51) uut suhet üles ehitada, on nüüd mõistnud, et keegi teine ei saagi inimest õnnelikuks teha, saab lugeda ajakirjast Naised.
 

«Istuda ja mõelda, et kuskil on mingi inimene, kes ka istub ja ootab ning ehk tema teeb mind õnnelikuks, on ummiktee,» tõdes Liis.

Oma eneseotsingute alguses püüdis ta leida tööd, mis pakuks talle ihaldatud uusi väljakutseid - töö näis päästevestina kõikuma löönud abielusuhtes. «Olid mingid pakkumised ja variandid, ent õnneks jõudis minuni enne, kui haaranuksin kinni mingist tööst lihtsalt selle töö enda pärast, teadmine, et tegelikult ma taaskord jälle vaid põgenen. Selle eest, et leida üles probleemide algpõhjus,» selgitas Liis.

Ta tunnistas, et mehe juurest lahkudes oli ta nii kokku jooksnud, et ei tundnud enam üldse midagi. Kuid vaatamata sellele, et Liis vajas omaette olemist, teadis ta ka seda, et kusagil tema sees on kõik ehk endiselt olemas, ent ta peab selleni kõigepealt ise tee leidma.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles