Kuus paari, keda sa sel valentinipäeval väljas kohtad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Valentini- ehk sõbrapäevatraditsioon on ka Eestis kanda kinnitanud ning kui sa sel õhtul oma kallimaga välja sööma või kinno lähed, siis kohtad kindlasti ka teisi paare, kes on seda armastajate päeva tähistama tulnud.

Elite Daily loetles paare, keda sa kindlasti ilmeksimatult igal valentinipäeval avalikus kohas kohtad.

1. Esimest korda tähistav paar. On ilmselge, et tegu on selle paari esimese valentinipäevaga. Mõlemad on õhevil ning ei hoia žestidega tagasi – lilled, kallis vein, küünlad, kommid… Nad saavad esimest korda oma armastus võõraste ees demonstreerida ja see on nad elevile ajanud. Oh, noor armastus…

2. Paar, kes on just tülitsenud. Mitte kõigi valentinipäev pole täiuslik. Nad istuvad, käed rinnal risti ning on ilmselge, et kumbki ei naudi õhtusööki. Või siis nad tülitsevadki häälekalt – igal juhul on selge, et sa oled tunnistajaks suhteprobleemile, mis on võõraste silme all plahvatanud.

3. Paarike, kes ei suuda teineteisest käsi eemal hoida. Nad amelevad igal võimalusel ning mingil hetkel sa märkad (kuigi soovid, et poleks märganud), kuidas kuti käed on jõudnud neiu pluusi alla.

4. Esimesel kohtingul olev paar. Nad on just Tinderis kohtunud, võimalik, et vaid paar tundi enne kohtingule saabumist. Õige pea mõistavad nad isegi, et ei valinud just head päeva esimeseks kohtinguks.

5. Paar, kes on tegelikult vaid sõbrad. Neil on ilmselt kõigist teistest kõige lõbusam. Nad on tõenäoliselt rõõmsalt purjus ja ilmselgelt uitavad nende silmad baaris ringi kaaslase otsingul. Vallalised inimesed võivad ju ka valentinipäeva tähistada, nad lihtsalt ei keskendu kallile õhtusöögile, vaid pigem odavale õllele ja lõbusale seltskonnale.

6. Paar, kes on seda varemgi teinud. Asi pole mitte ainult nende kõrgemas vanuses, on teisigi märke, mis viitavad, et nad on ennegi valentinipäeva koos tähistanud. Nad ei näpi pidevalt oma telefoni, nad naudivad teineteise seltskonda, kuid ei pea vajalikuks seda võõrastele rõhutada. Miski nende olemuses ja teineteisega suhtlemise viisis annab meile kõigile kindlust, et pikaajalised suhted võivad tõesti töötada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles