Neli ebaharilikku moodust, kuidas kiirelt energiat saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ian Lishman/ Panther Media/ Scanpix

Pärastlõunal tuleb ikka ette, et uni kipub silma. Vahel ei jäägi muud üle, kui juua veel üks tassike kohvi. Proovi see täna vahele jätta ja katseta energia saamiseks teisi nippe, siis tuleb ka õhtul uni paremini.

Seisa käte peal

Kontoris võid sellega endale palju tähelepanu tõmmata, aga kätelseis on kahtlemata üks väga hea nipp, kuidas silmapilkselt üles ärgata. Kui ajuverevarustus saab spurdi, annab see energiat hoobilt juurde, õpetab Pure Wow. 

Vaata midagi punast

Kõlab jällegi veidralt, kuid uuringud on näidanud, et enesekindlusega seostatud punane värv võib erutust stimuleerida. Guugelda sõna «fire-engine red» või mine värvi huuled tulipunaseks.

Näri nätsu

Näts (eriti piparmündinäts) stimuleerib närvisüsteemi, mis teeb sind ärksamaks. Närimine suurendab ka verevoolu ajju, mis sarnaneb pea peal seismise efektiga.

Osta kellelegi kohvi

Või tee mis tahes väike heategu, sest kellelegi midagi head tehes (selleks võib olla ka kompliment kolleegile või võõrale ukse lahti hoidmine) tekib rahulolu, mis muutub energiaks. Hea karma tuleb alati kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles