Maailma ebatavalisim kihluspidu: 106-aastane naine ütles jah-sõna 66-aastasele kallimale

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brasiilia pensionär Valdemira Rodrigues de Olivierast sai maailma vanim inimene, kes on pidanud kihluspidu. 28. jaanuaril pidas ta endast 50 aastat noorema kallimaga, Aparecido Dias Jacobiga suurejoonelise peo, tõestades, et armastus vanust ei küsi.

Armunud paar, kel kahe peale kokku 172 elatud aastat, kinnitavad, et on teinteises leidnud hingesugulased. Paaril on Nossa Senhora Fatima hooldekodus eraldi toad ning arstid kahjuks keelasid neil abielluda, kuna kummagi tervis ei ole enam nii hea, et nad iseseisvalt hakkama saaksid.

See aga ei takistanud neil kihluda ning just seda nad tegidki. Rõõmsa uudise tõi maailmani Caters News Agency, kellele õhetav pruut Valdemira kinnitas: «Ma olen temasse armunud. Kui ta peaks surema, suren ka mina.»

«Ma armusin Valdasse sel hetkel, kui teda silmasin,» ütles ka peigmees, keda hüütakse Jacoks. Ta kolis hooldekodusse 19 aastat tagasi, halvatuna, kodutuna ja töötuna. «Ma tean, et ta on minust natuke vanem, aga see ei loe, kuna ta teeb mu nii õnnelikuks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles