Kuidas endale igaks suursündmuseks ise soeng ja meik teha?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tähtsaks päevaks endale ise soengu ja jumestuse tegemine võib kõlada ambitsioonikalt, kuid pole võimatu – eriti ekspertide näpunäidete abil.

Kuulsuste juuksestilist Sarah Potempa ja MACi jumestuskunstnik John Stapleton rääkisid, kuidas teha professionaalsena näiv meik ja soeng, mis püsiksid kogu õhtu, kirjutas shine.yahoo.com. Seega järgmine kord, kui suundud pulma, ballile või suurele peole, unusta salong ja järgi neid soovitusi.

Vali enda stiil

Ära looda ähmasele ideele «sasisoengust» ja «seksikatest silmadest». Tee taustauuringut kindla soengu- ja meigistiili kohta, mida endale tahad.

Harjuta, harjuta, harjuta

Potempa sõnul tuleks võimaluse korral enda välimusega mängima hakata kuu aega enne üritust. Eesmärk on jõuda selleni, et suudad kerge vaevaga endale ise jumestuse ja soengu teha ning oled tulemusega ka rahul.

Anna endale aega

Varu meigi ja soengu tegemiseks vähemalt poolteist tundi. Ilmselt ei lähe sul nii kaua, kuid juhul, kui peaksid endale ripmetuši harjaga silma torkama ja kogu jumestamist otsast peale alustama, siis kulub see lisaaeg ära.

Paiguta asjad õigesti

Laota kõik tooted ja vahendid laiali nii, et nad oleksid käeulatuses. Pole midagi hullemat, kui palavikuliselt ühe käega juukseklambrit otsida, kui teine käsi hoiab ülespandud soengut paigal. Ning otse loomulikult vajad juuksestiili jaoks õigeid vahendeid.

Potempa sõnul vajad peosoengu tegemiseks kolme tähtsat toodet:

  • Ettevalmistav toode, mis aitaks juukseid soengus hoida – selleks võib olla kohevust andev vaht, geel või lakk.
  • Soenguvahend: hõlmab kõiki neid tooteid, mida soengu tegemiseks kasutad.
  • Viimistlustoode: selleks soovitab Potempa valida midagi matti.

Tee püsiv meik

Pole mingit kasu tund aega jumestamisele kulutada, kui see poolel teel peole juba maha tuleb. Seega kasuta järgmisi tooteid:

  • Aluskreem – peidab suured poorid ja jätab naha siledaks.
  • Tooniv niisutaja – kaitseb ja aitab nahatooni ühtlustada.
  • Hele päikesepuuder või põsepuna lisab põskedele värvi.
  • Mõnus huulepulk või -läige, mida on mugav peale kanda ja püsib kaua.
  • Ripsmetušš rõhutab sinu ripsmeid ja raamib silmi.

Ole kõigeks valmis

Varu käekotti kõige põhilisemad tooted, et parandada iga pisiviga, mis peol tekkida võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles