Kuus märki, et sa oled oma suhtes õnnetu

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Mõned inimesed jäävad oma suhtesse kõikvõimalikel valedel põhjustel. Nad ignoreerivad seda, et nad on õnnetud ja kardavad olla üksi. Mugavuse nimel ollakse valmis ka õnnetus suhtes olema. Teised ei tunnista endale üldse, kui õnnetud ja rahulolematud nad tegelikult on. Kui need kuus märki on liigagi tuttavad, siis on aega asju ümber hinnata. 

  1. Sa pigem veedaksid aega teiste inimestega. Kui sa ei oota seda, et sa saaksid koju kallima juurde jõuda, siis on see halb märk. Võib-olla peaksite võtma pikema pausi ja vaatama, kuidas te siis ennast tunnete. Kas igatsus tekib või ei teki seda ka pikema aja peale?
  2. Mõte vallalise elust tekitab sinus ärevaid tundeid. Kui sa oled juba aastaid õnnetus suhtes olnud, siis mõte kellestki uuest kõlab päris ahvatlevalt. Kas sa oled taas kontaktis oma eksiga või flirdid kellegagi iga kord, kui sa välja lähed? Kui nii, siis oleks aeg midagi ette võtta, enne kui keegi tõsiselt haiget saab.
  3. Oma suhtesse panustamine tundub väsitav. See on ebaõiglane, kui üks partneritest lõpetab proovimise. Kui üksteist tõesti armastatakse, siis on olemas ka tahe suhet parandada ja paremaks teha.
  4. Su seksiisu on kõige aegade kõige madalam. Millal oli viimane kord, kui sina võtsid initsiatiivi? Kas sa väldid seksi? Loomulikult on ka muid faktoreid, mis seksi puhul rolli mängivad, nagu stress, aga kui ülejäänud elu on justkui korras, siis on asi ilmselt milleski muus.
  5. Sind ei huvita, mis on tüli tulemus. Alguses sa ilmselt tahtsid, et kõik asjad saaksid lahendatud. Nüüd sind ei huvita, kas te lähete tüli tulemusena lahku või mitte, sa oled vaenulikum kui muidu ja vähem huvitatud. See on päris oluline indikaator, mis ütleb sulle suhte kohta palju.
  6. Mõte ühisest tulevikust tekitab sinus paanikat ja hirmu. Usalda oma kõhutunnet ja vaata, mida märgid sulle ütlevad. Kui sa ei näe ennast tulevikus temaga koos, siis mis mõte suhtel üldse on? (PopSugar)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles