Seitse tõde, mida sulle koolis seksi kohta ei õpetatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Marcinski / PantherMedia / Scanpix

Põhikooli inimeseõpetuse tunnid jätsid meid paljude segadust tekitavate ja vastamata küsimustega. Ülikoolis sellest ka väga juttu ei tehtud, kui sa just midagi sellest valdkonnast õppima ei läinud. Ära muretse, siin on asjad, mida sulle koolis seksi kohta ei õpetatud. 

Ilmselt on mõned asjad, mida lugupeetud õpetajad oleksid võinud meile koolis rääkida, kirjutab Marie Claire.

Ükski peenis ei ole kondoomi jaoks liiga suur. Tõenäoliselt räägiti kondoomist kui olulisest asjast, aga see väike märkus peaks kindlasti sinna juurde käima.

Pillid ei ole ainukesed rasestumisvastased vahendid. Tegelikult on veel näiteks spiraalid ja spetsiaalsed plaastrid, kui nimetada ainult mõned. Küsi oma günekoloogi käest kindlasti alternatiive.

Seksuaalfantaasiad on kõigil ja see on täiesti normaalne. Vaevalt, et kellelegi koolis räägiti, et see, mida seal hallide varjundite raamatus räägitakse, on ka üks osa inimese seksuaalsetest eelistustest.

Päevade ajal saab seksida. Seda saab teha näiteks duši all või voodis, kui asetad linade peale tumedama käteräti, mille saad hiljem kiirelt pesumasinasse visata. Jah, nii on.

Naised võivad ka pursata. See oli see hetk, kus tüdruk ja poisid viidi eraldi klassiruumidesse, et selgitada, kuidas toimub meestel seemnepurse, aga tüdrukud vajavad ka selle kohta õpetust.

Ei ole sellist asja nagu liiga palju eneserahuldamist. Ainult sina tead, kuidas ennast kõige paremini rahuldada, aga kui sa teed seda liiga tihti, siis sul võib olla raskem orgasmini jõuda päris seksi ajal.

Naine jõuab aeglasemalt orgasmini kui mees. Sulle võib tunduda see imelik, et sa pead nii palju vaeva nägema erinevalt meestest, aga lõpuks see tasub ju ennast ära. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles