Romantilised omadused, mis alguses tunduvad armsad, aga hiljem muutuvad õudusunenäoks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stock Connection/REX/Vida Press

Suhte alguses on roosad prillid ees ja kõik tundub imeline. Isegi kui kõhutunne ütleb, et midagi kisub kiiva, tahaks ju loota suurt armastust ja õnne. Aga kui enda vastu ausaks jääda, võib tuvastada ohumärke, mis annavad aimu peatsest krahhist.

Mõnikord teeb olukorra isegi keerulisemaks see, kui mees tundub teatud näitajate järgi justkui prints valgel hobusel ja kõik lähikondlased teda seetõttu jumaldavad. Aga kui sinu intuitsioon ütleb, et tema «hea» omadus on natukene liiga hea, et tõsi olla?

Fox News heidab valgust ohumärkidele, võivad vihjata hilisematele suhteprobleemidele. Kas oled midagi sellist kogenud?

Ta tahab kibekiiresti pühenduda ja abielluda. Tavaliselt räägitakse sellest, et paljud mehed kardavad pühenduda, mistõttu võib jääda mulje, et see on alati hea omadus. Aga kui sa tunned, et ta võtab sind kui eraomandit ja suhe mõjub lämmatavalt, võib see vihjata vaimsele vägivallale.

Ta on väga rüütellik. Muidugi on nõme, kui keegi hoiatab naisi meeste džentelmenliku käitumise eest, sest tavaolukorras see polegi midagi imelikku. Küll aga on see kahtlane siis, kui mehe käitumine jätab mulje, et ta teeb kõike vaid hea mulje jätmiseks ning ei näe sind naisena kui inimest. 

Tal on emaga väga lähedane suhe. Kui mees kohtleb oma ema lugupidamisega ja näitab oma hoolivust välja, on see märk tema heast suhtumisest pereelusse. Vahel juhtub, et mees ei ole oma ema põllepaeladest lahti lasknud ja tema suhe emaga on liiga lähedane. Kohe nii lähedane, et keegi teine sinna vahele ei mahu. 

Ta on enda sõnul «vanamoeline». Kas sa tahad igaveseks üksi kööki jääda, oma karjääri unustada ja uueks hobiks võtta koristamise? Ole ettevaatlik meeste suhtes, kes hindavad «traditsioonilisi väärtusi» ja soorolle, sest selle taga võib peituda misogüünia ja haiglaslik kontrollivajadus. 

Ta teeb meelega suuri kingitusi. Kingituste saamine on küll tore, aga mitte siis, kui nende eest midagi vastu oodatakse… või nõutakse. Kingituste taga võib olla tahe manipuleerida sind end süüdi tundma, et hakkaksid talle neid korvama. 

Tal on endiste naistega traagilisi kogemusi. Kui mees kurdab, kui kohutav ta eksnaine oli ja kui väga ta seepärast sinu hoolt vajab, ei pruugi lugu tegelikult nii roosiline olla. Võib-olla on tema ühepoolne nägemus olukorrast hoopis vihjeks, et ta ei oska naisi kohelda ja vääriliselt hinnata.

Ta räägib sellest, kui hea ta on. Kes see ikka koera saba kergitab, kui mitte koer ise. Kahjuks on naisi, kes ka selle õnge lähevad. Kui mees ikka olenemata oma vigadest toonitab, et ta on hea südamega ja hästi tore inimene, siis kena neiu tunneb survet mehele võimalus anda. Ära tee seda enda arvelt!

Ta ei ole kunagi olnud mässumeelne. Inimene, kes ei ole oma sarvi maha jooksnud, suhtub tavaliselt põlastavalt ka kõikidesse teistesse, kes on oma piire testinud ja midagi erilisemat katsetanud. Kui tunned, et oled märksa vabameelsem kui mees, siis võib olla oht, et tema suhtumine ei ole kindel tugi, nagu sa loodad, vaid muutub hoopis ahistavaks. 

Ta on ülikiindunud ja teeb rohkelt komplimente. Kuigi see võib olla osa mehe iseloomust, võib see olla ka märk vaimse vägivalla taktikast, millega kuritarvitaja paneb ohvri endast sõltuma. See toimib, kuna ta sa tunned end tänu tema meelitustele väga hästi. Ja kui ta siis sinust eemale tõmbub ja muutub, teed kõik, et taas tema heakskiitu saada.

Tal on palju lahedaid lugusid oma kangelastegudest. Tegelikult võiks igaüks endast selliseid lugusid rääkida, kõigil on vähem või rohkem kogemusi, kus nad on midagi head teinud. Ainult et mõistlik inimene ei hoople niimoodi oma tegudega, sest tal pole vajadust end teiste silmis paremana näidata. See on selge märk väga enesekesksest suhtumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles