Seitse märki, et su kaaslasest saab hea isa

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Siin on seitse märki, et su kaaslasest saab ilmselt tulevikus hea isa. 

  1. Ta teeb ka majapidamistöid. Sina teed süüa ja tema peseb nõud. Sina pesed riideid ja tema käib koeraga jalutamas ja nõnda edasi. See ei tähenda seda, et ta teeb kõiki asju ja kogu aeg, aga vähemalt ei lase ta sinul üksi rabada.
  2. Ta takistab konfliktidel eskaleerumast. Kui sa oled millegi pärast närvis, siis ta teab, kuidas sind maha rahustada. See on hea märk, siis oskab ta ka lapsega käituda.
  3. Talle on oluline, et töö ja pereelu oleks tasakaalus. Kui asi läheb nii kaugele, siis on hea, kui mees suudaks meilide lugemise lõpetada selleks, et lastele unejuttu lugeda.
  4. Ta saab hakkama koera, kassi või taimede eest hoolitsemisega. See ei ole eelduseks sellele, et ta on hea isa, aga see näitab, et ta on vastutustundlik.
  5. Kodu on tema kindlus. Iga kord, kui ta midagi parandab või näiteks muru niidab, siis ta näitab sellega välja, et ta on valmis oma kodu ja pere eest hoolitsema.
  6. Ta võib vahel olla natukene totter. Lapsed armastavad seda, kui täiskasvanud mängivad nendega või teevad tobedaid nägusid.
  7. Ta on üllatavalt kirgas kell kolm öösel. Selleks et öösel mähkmeid vahetada, peab kasutama natukene oma ajusid. (PureWow)  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles