Seitse paari, kes leidsid seksides õnnetu lõpu (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Vallatuste nautimiseks on elus palju võimalusi, kuid mõnikord, kui asjad lähevad väga halvasti, võib seks olla hoopis hukatuseks.

The Richest toob meieni kurioossed juhtumid, kus paaride suguühe on lõppenud ühel või teisel põhjusel surmaga. Ettevaatus alati ennekõike!

  • 2016. aasta juulis seksisid Siberis kodutu naine ja mees vaid mõned sentimeetrid Trans-Siberi raudteest eemal. Naine kuulis rongi lähenemas ning otsustas tõusta ja ringi vaadata. See oli fataalne viga – mööduv rong tappis ta. Ametnike sõnul ei oleks naisega midagi juhtunud, kui ta poleks asendit muutnud. Ka selgus, et paar oli purjus, mistõttu avaldasid Venemaa raudteeametnikud kõigile üleskutse ja meeldetuletuse, mis sisuliselt teatas, et purjus peaga ei tasu raudtee lähistel seksida.
  • 2015. aasta novembris reisisid Charles ja Dorothy Mackenzie Kanadast Mehhikosse, et tähistada oma tütre pulmapäeva. Õhtul nautisid nad mullivanni ning 67-aastane mees ja 63-aastane naine tundsid end väga vallatuna. Charlesi tabas aga südamerabandus ja kui ta kokku kukkus, vajus ta peale oma naisele, kes uppus. Õnnetusjuhtum lõppes kahjuks mõlema surmaga.
  • Normandiast pärit paar külastas 2015. aasta augustis Põhja-Prantsusmaal Napoleon III 1866. aastal ehitatud lossi. Nad otsustasid natuke lõbutseda ja võtsid seljast kõik riided. Nende surnukehad leiti hiljem vallikraavist – naine oli vees, mees aga kuival maal. Juhtum liigitati õnnetuseks, kuid keegi ei tea täpselt, mis valesti läks.
  • 2013. aasta märtsis tahtis üks Zimbabwe noorpaar kahekesi aega veeta ning leidis privaatse põõsataguse. Lõbu jäi aga lühikeseks, kuna neid ründas lõvi. Noormehel õnnestus põgeneda – alasti, kandes vaid kondoomi. Tütarlaps aga kahjuks ei pääsenud.
  • 1996. aastal veetsid Los Angeleses, hotellis Sheraton mõnusalt koos aega ärimees Robert Lee ja naine nimega Sandra Orellana. Pärast joomaööd otsustasid nad ühtida rõdul, kuid asendivahetuse ajal kaotas Sandra tasakaalu ning kukkus rõdult alla. Kohus leidis, et tegemist oli õnnetusjuhtumiga ega mõistnud Leed naise surmas süüdi.
  • 2009. aasta veebruaris vedas Sergei Tuganov sõpradega kihla, et ta suudab 12 tunni jooksul kahe tüdrukuga voodis vastu pidada. Et ta kihlvedu kindlasti ei kaotaks, otsustas 28-aastane noormees enne purgitäie erektsiooniravimit Viagra alla kugistada. Kihlveo ta küll võitis, kuid vaid mõni minut pärast orgia lõppu tabas teda südamerabandus ning kiirabitöötajatel ei õnnestunud tema elu päästa.
  • 2006. aasta veebruaris oli Wisconsinist pärit 23-aastasel mehel ja 17-aastasel neiul külm ning nad püüdsid sooja leida. Selleks ronisid nad garaažis seisnud autosse ning lülitasid mootori tööle. Sooja pidi andma ka seks. Seda tehes aga autosse kogunenud mürgine süsinikoksiid lämmatas nad. Alasti armastajad leiti surnuna teineteise embusest.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles