Vaata, kuidas teha mozzarella-juustupulkasid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juustupulgad.
Juustupulgad. Foto: Ingrid Balabanova/ Panther Media/ Scanpix

Juustupulgad sobivad suurepäraselt eelroaks või õllekõrvaseks suupisteks. 

Vaja läheb:

  • Ribadeks lõigatud mozzarellat 
  • Riivsai
  • 2 muna
  • 2 spl vett
  • Küüslaugupulbrit
  • Jahvatatud musta pipart
  • Jahu
  • Küpsetamiseks taimeõli

Sega riivsaia sisse küüslaugupulber ja pipar. Munad sega läbi vähese veega. Kata juust jaguseguga ning seejärel munaga. Pärast seda rulli juustu riivsaias, uuesti munas ja korra veel riivsaias. Nii saab juustupulk mõnusa paksu kooriku, mis küpsedes läheb eriti krõbedaks.

Paneeringuga juustupulgad tõsta külmikusse tahenema vähemalt kuueks tunniks. 

Küpseta juustupulgad tulikuumas taimeõlis kuldpruuniks. Ära pane potti korraga mitut juustupulka, sest nii võivad need üksteise külge kleepuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles