Parim sekspositsioon sinu tähemärgile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Tuleb välja, et iga tähemärgi jaoks on vähemalt üks positsioon, mis viib sind vähemalt seitsmendasse taevasse. 

Astroloog Eloise Meskanen selgitab, milline sekspositsioon peaks sobima igale tähemärgile kõige paremini. Kas oled nõus? Võib-olla sa ei ole seda veel proovinud, aga äkki peaks, kui astroloog nii soovitab.

Jäär: naine peal. Julgetele jääradele meeldib voodis ohjad enda kätte võtta.

Sõnn: sushiga kaetud naine. Sensuaalsetele Sõnnidele meeldib alasti olek ja seetõttu on selline maitsev kombinatsioon toidust ja inimkehast neile kõige meeldivam.

Kaksikud: kolmekas. Üks huvitavamaid ja paremaid lahendusi Kaksikutele on kolmekas, sest siis nad oma eelistustes paindlikumad ja saavad nii oma uudishimu rahuldada.  

Vähk: lusikas. Üpriski tundlikud Vähid naudivad soojust ja intiimsust, seetõttu eelistavad nad poosi, kus nad saavad teise inimesega võimalikult lähestikku olla.

Lõvi: peegli ees. Karismaatilised ja uhked Lõvi leiavad naudingu uhkeldavates poosides.

Neitsi: pesumasina peal. Praktilised ja organiseeritud – see spontaanne poos sobib hästi Neitsi jaoks näiteks pesupäevadel.

Kaalud: misjonäripoos. Võluvale Kaalule meeldib tasakaal, seetõttu meeldib talle ka magamistoas vana hea klassika ehk misjonäripoos.

Skorpion: käerauad. Intensiivsele Skorpionile meeldib võim ja kontroll, mis seletab seda, miks talle meeldib seksi ajal näiteks käeraudu kasutada.

Ambur: seina vastas. Ambur on üsna seiklushimuline ja tema jaoks on spontaansus asja võti. Kui isu tuleb, siis saab seda väga edukalt näiteks seina vastas teha.

Kaljukits: sekretäripoos (laua peal kummargil). Talle meeldib anda käske ja kuulata teise korraldusi. Seda poosi saab edukalt teha ka magamistoas.

Veevalaja: kristalne mõnukepp. Ekstsentriline Veevalaja läheb kaasa kõikide uue aja trendidega. Spirituaalne seksmänguasi nagu kristalne vibraator on kindla peale minek.

Kalad: seks duši all. See ei ole saladus, et Kaladele meeldib vesi ja dušši alla seksimine on üks variant, mis sobib hästi kalade iseloomuga.

Tähemärgi saladusi vahendas NowToLove.com.au.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles