Lindexi uue kollektsiooni autor on eestlanna Evelin Kägo

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lindex

Lindex teatab, et Evelin Kägo võitis Lindexi «Parima disainiidee» konkursi. Seoses sellega esitletakse koostöös Rootsi Tekstiilikooliga noorte disainerite toetamise algatuse raames valminud kollektsiooni «Tomorrow».

«Lindexi parima disainiidee konkursi võitmine tundub fantastiline. Kollektsiooni fookuses on kootud ja trükitud kangaste omavaheline kokku sobitamine eri rõivaesemetes ning samas ka jälgimine, kuidas eri värvid üksteist mõjutavad. Koostöö Lindexiga annab mulle võimaluse tegeleda moeloominguga suuremas mastaabis ja tutvustada oma tööd laiemale publikule,» räägib võitja Evelin Kägo.

Foto: Lindex

Tomorrow on visuaalselt energiline ja külluslik kollektsioon, mis balansseerib peenetundeliselt tekstuursete ja läbipaistvate pindade vahel. Üldmuljelt eksperimentaalne, kunstipärane ja värvikirev kollektsioon koosneb viiest unikaalsest esemest, mida saab omavahel kokku sobitada või kanda eraldi.

Foto: Lindex

Kollektsiooni Tomorrow kontseptsioon tuleneb Lindexi sponsorlusest Rootsi Tekstiilikoolile, õppe- ja uuringukeskusele, kus saab omandada kõrgharidust tekstiili ja disaini erialadel. Lindex toetab haridust oma laialdase teabega moedisaini vallas ja professionaalsete kogemustega jaemüügi alal ning on ka nende lõputööna korraldatava moeetenduse peasponsor. Selle algatuse eesmärgiks on toetada uusi moeloojaid ning võitja pälvib 50 000 SEK-i suuruse stipendiumi ja võimaluse luua koostöös Lindexiga ainulaadseid moekollektsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles