Seitse asja, mida mehed salamisi seksi juures vihakavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peter Werner / PantherMedia / Scanpix

Tegelikult on nii palju asju, mida mehed seksi juures vihkavad. Kas sa ei usu? Siin on terve nimekiri nendest. 

Tihti arvatakse, et meestel on igatahes voodis hea ja pigem on probleemid naistel. Mõnel naisel on raskusi esiteks erutumisega ja teistel orgasmini jõudmisega. Selgub et ka mehed ei naudi seksi kogu aeg ja alati, vahendab Marie Claire. Siin on nimekiri asjadest, mida mehed seksi juures lausa vihkavad.

  1. Meestel võib kõvaks minna mitu korda järjest. Ei ole nii, et on ainult üks seks ja üks erektsioon. Mehed räägivad, et neil võib minna kõvaks ja lõdvaks mitu korda enne, kui seksima hakatakse, sest ikka tekib vahele mõni jutu- või WC-paus. Mõnikord mehed tunnevad, et on lihtsam asi sinnapaika jätta, kui jälle otsast peale alustada.
  2. Kõvastunud peenisega kusemine on väga raskem. Kui peenis on kõvastunud, siis on see esiteks suunatud üles või kuskile mujale, aga mitte poti suunas. Läheb natukene aega enne, kui saab üldse kusema hakata ja see pidavat väga-väga valus olema.
  3. Mehed peavad alati analüüsima, millal on hea hetk alustada. Nad ei taha olla liiga pealetükkivad, aga nad ei taha ka, et see õige hetk mööda läheks, kui on hea seksiga alustada.
  4. Kõige raskem on ennast tagasi hoida. Võib-olla ühel päeval on mehed jõudnud nii kaugele nagu masinad, et nad saavad oma peenist sisse ja välja lülitada, aga praegu peavad nad tihtipeale kannatama. Pärast paari minutit on nad juba valmis tulema, aga nad hoiavad ennast jõuga tagasi, et seks kestaks kauem.
  5. Seks ei ole alati rahuldust pakkuv. Kas sa arvasid, et naised on ainukesed, kes võivad seksis pettuda? See sõltub muidugi ka ootustest, mida tänapäeva võimalused meile pakuvad. Kui sul on valida vähemalt 100 erineva positsiooni vahel, siis keskpärane seks võibki tunduda igav.
  6. Meestelt oodatakse seda, et nad jõuaksid alati tippu. Head voodipartnerid teevad endast kõik, et mõlemal oleks hea. Eelkõige oodatakse eneseohverdusi muidugi meestelt, sest neil justkui tuleb alati ja niikuinii. Selgub et see ei pea paika ja ka mehed teesklevad orgasmi. Mis kõige hullem...
  7. ...mehed ei tohi seksi üle kurta. Tegelikult on ju ka neil õigus oma arvamusele. Kommunikatsioon on asja võti.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles