Kuidas teada, kas mees on voodis hea?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Esimese kohtingu järgi ei saa päris täpselt hinnata, kuidas on mehe võimed magamistoas. Samas, pärast kahte või kolme deiti on juba võimalik midagi tema oskuste kohta öelda. 

Olgu siiski öeldud, et need on oletused ja alati võib asi olla täiesti vastupidi. Enamasti kinnitavad erandid siiski reeglit. BoldSky vahendusel aitame tähele panna mõningaid märke, mis viitavad sellele, et mees on voodis hea.

Kehakeel

Sõnad ütlevad vähem, aga kehakeel räägib rohkem. Jah, mees, kes on voodis hea, ütleb seda läbi oma kehakeele. See, kuidas ta seisab, istub ja ringi liigub ütleb palju selle kohta, millised on tema võimed voodis. Kui sa ei oska veel tema žestidest aru saada, siis loe järgmist punkti.

See, kuidas ta räägib...

Tavaliselt on nii, et need, kes on voodis head, oskavad ka naistega hästi suhelda. See ei tähenda muidugi seda, et kõik jutumehed on osavad seksipartnerid, aga sa saad aru, et talle on oluline sinuga kontakti saada. Kui tema madal hääl tekitab sulle külmavärinaid, siis võid kindel olla, et teil oleks voodis koos tore.

Intensiivne pilk

Oled sa täheldanud, et kohtingu ajal vaatab ta sulle eriti sügavalt silma iga kord, kui ta sinuga räägib? Mees, kes tahab väga-väga, vaatab seda intensiivse pilguga. Samas, pane tähele, kas ta pilk ütleb armastus või iha. Kui viimane, siis ta tahab sind ainult voodisse saada.

Tema füüsiline vorm

Head voodipartnerid on tavaliselt heas füüsilises vormis. Ei, õllekõhule! Mida parem vorm, seda suurem vastupidavus.

Hoolimine

Kas su silmarõõm hoolib või hoolitseb selle eest, et sul oleks kõik hästi? Selline mees teeb tavaliselt kõik endast oleneva, et ka sinul oleks voodis hea.

Ambitsioonikus ja spontaansus

Ambitsioonikad mehed ja need, kellele meeldib eksperimenteerida uute asjadega elus, on tavaliselt ka voodis head.

Soov sind puudutada

Kas ta näitab seda välja, et ta tahaks sind väga puudutada? See tähendab, et tema sees möllab kirg, aga oota hetke! Suur vahe on selles, kas kutt tahab sind kannatamatult puudutada või ta kontrollib ennast seni, kuni sina annad talle märku, et nüüd võib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles