Bikiinimodell paljastab pildid, mis ei jõua kunagi sotsiaalmeediasse

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Aliaksei Verasovich / Panthermedia / Scanpix

Kõik teavad, et head pildid ei sünni ainult ühe klõpsuga. 1.6 miljoni järgijaga Instagrammi bikiinimodell Pia Muehlenbeck tõestas, et ka temal kulub ideaalse pildi saamiseks mitu katset. 

Austraalia Instagrammi kuulsus ja bikiinimodell Pia Muehlenbeck otsustas purustada illusiooni sellest, et kõik tema pildid on ideaalsed, vahendab Huffingtonpost.com.au. Viimati jagas ta oma järgijatega, keda on umbes 1.6 miljonit, kahte fotot, mis on tehtud Maldiividel.

Esimesel pildid on näha kaunist Piat rannaliival lebamas. Teisel fotol on näha, kuidas ootamatu laine bikiinimodelli ideaalse pildi ära rikub. Õnneks ei kustutanud Pia elukaaslane Kane Vato pilti kohe ära ja selle asemel otsustas naine fotot oma Twitteri järgijatega jagada.

Kuigi Instagrammi 1.6 miljoni järgijani jõudis ainult «ideaalne» foto, siis kiidame Piat julguse eest näidata teises kanalis ka reaalseid pingutusi, mida hea pildi nimel tuleb teha.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles