Teismeline baleriin, kes inspireerib tüdrukuid üle maailma

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lizzy Howell
Lizzy Howell Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Umbes kaks kuud tagasi postitas 15-aastane Lizzy Howell oma seinale video balletitunnist. Viimaste nädalatega on see sama video saanud internetis väga populaarseks ja Lizzy järgijate arv on kasvanud selle ajaga üle 50 000. 

Kuigi paljud kutsuvad teda pluss-suuruses baleriiniks, eelistab Lizzy seda terminit mitte kasutada ja keskendub parem sellele, et tantsijana paremaks saada. Ta usub, et kõik on võimalik, kui sa midagi südamest armastad.

«Kui ma suudan teha samu asju, mida kõik teisedki tüdrukud, siis miks ma peaksin olema eraldi «pluss-suuruses» kategoorias?» selgitas Lizzy BuzzFeedile. Tal on hea meel, et ta on nii palju tähelepanu saanud ja see, et ta keha on teistsugune, kui tavalistel baleriinidel, see on lihtsalt midagi uut, millega inimesed ei ole harjunud.

Vaata Lizzyle kuulsust toonud videot!

 

A video posted by Lizzy (@lizzy.dances) on

Howell selgitab tantsimine leevendab tüdrukut vaevavaid ärevushäireid ja keerulist pseudotumor cerebri sündroomi, mis on kolju siserõhu suurenemine, ilma kindla põhjuseta.

Siin on mõned ägedad Lizzy Instagrammi pildid.

 

thank goodness dance starts tomorrow, I was having withdrawals❤️#lovedds

A photo posted by Lizzy (@lizzy.dances) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles